3-aastaste Liblika rühma lapsed kogusid sel kuul värvilisi sügislehti mängimiseks ja kuulasid muinasjuttu puudest, kes vaidlesid omavahel, kellel ilusam kleit. Piltidelt uuriti, kuidas metsloomad talveks valmistuvad.

Leivanädalal segasid lapsed leivatainast ja koos pandi kakukesed ahju küpsema. Küll see värskeltküpsetatud leivakakukeste lõhn ja maitse oli hea! Raamatukogu külastamisel õpiti, kuidas raamatut õigesti vaadata ja hoida.

4-5-aastaste Jaanimardikate rühma lapsed tegid loodusvaatlusi meie vastselt „remonditud" pargis, jälgisid lindude rännet lõunamaale ja uurisid piltidelt metsloomade talveeelseid toimetamisi. Leivanädalal valmistasid lapsed ise maitsvaid võileibu ja raamatukogu külastamisel kuulasid Helje Pulga esituses jutukesi perest ja lastest. Huvitav oli tutvuda uute lasteraamatutega.

5-6-aastaste Lepatriinude rühma lapsed rääkisid sel kuul oma vanemate töödest ja ametitest, kes töötavad lasteaias ja vallamajas. Lapsed tunnevad ka juba mõningaid rändlinde ja teavad, miks nad sügisel jälle reisile lähevad.

Seintele sai laste joonistatud tore pildinäitus „Teele, teele kurekesed!". Leivanädalal söödi endi meisterdatud tervislikke võileibu ja mängiti lavastusmängu muinasjutu „Leivakakuke" ainetel. Raamatukogus kuulati jutukesi pere ja kodu ainetel, rühmas õppisid lapsed oma pereliikmete nimede kirjutamist.

2-7-aastaste Mesimummi rühmas oli samuti põnev kuu. Leivanädalal maitsesid lapsed erinevaid leivasorte ja selgitasid välja laste lemmikleiva. Uuriti leivavalikut Uulu poes ja valmistati ise võileibu. Nädalal lõppes leivapäeva viktoriiniga, mille auhinnaks oli leivakali.

Õppereis Tahku Tare keraamika-savikojas oli samuti huvitav. Annika ema Kaja Rinaldo tutvustas lastele savi omadusi ja õigeid voolimisvõtteid. Kohapeal valmisid ka väikesed voolingud.

Raamatukogus kuulasid lapsed juhataja Helje lugemist raamatust „Meisi läheb raamatukokku", tutvuti ka teiste uute lasteraamatutega ning sellelle järgnes väike teadmiste kontroll lastekirjanike ja nende raamatutegelaste tundmise kohta.

Oktoobris oli õpetajatepäev, mis tegi kõigi õpetajate südamed soojaks ja silma märjaks. Nii palju lilli, õnnitlusi ja tervitusi polnud me ühelgi varasemal aastal vist saanud. On hea tunne, et õpetajate tööd nähakse ja hinnatakse.

Täname oma lapsevanemaid, kes on hoolitsenud selle eest, et lastel oleks laual värsked aiasaadused, rikastanud meie mängu- ja õpikeskkonda ning osutanud igakülgset abi ja toetust. Uulu lasteaia õpetajad