Maakondlikul Varia viktoriinil 5.-9. klassidele esindasid kooli Janne Piiri, Martin Leemet, Argo Linnaste, Silver Põlgaste ja Daisy Pukkonen.

Maakondlikul emakeele olümpiaadil esindasid kooli 4. klassi õpilased Joosep Jaaniste ja Joosep Orasmäe.

Maakondlikul inglise keele olümpiaadil jagas Joosep Jaaniste 4.-5. kohta. Olümpiaadiks valmistas õpilase ette Marikka Metsis.

5.-9. klassi õpilased külastasid AHHAA keskust Tartus. Seal sai vaadata ja kaasa lüüa erinevates loodusteadustel põhinevates protsessides. Näidati füüsika- ja keemiakatseid. Ise võis rattaga sõita mööda nööri lae all, sõita liftiga maa sisemusse ja atmosfääri. Lisaks toimus teadusteatri etendus õhust ja teistest gaasidest. Väga huvitav oli planetaariumis, kus sai vaadelda erinevaid planeete ja tähtkujusid. Huvitav olid ka jälgida, kuidas munast koorus tibu. Ilusad olid erinevad akvaariumis olevad koralliliigid. Ise sai ka muusika- ja helidetoas helisid tekitada ja kuulata. Päev lõppes toreda 4D kino vaatamisega.

Päästeõppepäeval käisid külas erinevate päästmisega seotud institutsioonide esindajad - Politseist, Merepäästest, Päästeametist, Pommigrupist ja Punasest Ristist. Tutvustati oma töövaldkonna spetsiifikat.Õpilastele jagati teadmisi, kuidas tagada nii enda kui kaaslaste turvalisus kriisisituatsioonis. Väga huvitav oli pommirobot, mille töötamispõhimõtteid ja oskusi demonstreeriti õpilastele. Näiteks oskas ta trepist üles minna. Palju elevust tõi ka staazikas narkokoer, kes oli hästi dresseeritud ja sõnakuulelik.

Jüriöö jooksul osalejaid oli palju, lausa pool kooli. Võideti mitmeid esikohti. Võistkondade edule aitasid kaasa õpetajad Johan Kärp, Kaja Stimmer ja Sirje Kõresaar.

Aprillis oli meil veel õues õppepäev, mis oli tore vaheldus traditsioonilisele õppetööle.