Loovustunni õppimised algavad sellest, et tuleb kontakti saada oma kehaga ehk endale n-ö pihta saada. Nii leiavad lapsed salmide abil üles oma sõrmed ja varbad, õpivad väljendama looduse olemust, loomade ja lindude hääli ning iseloomu, jälgima oma tundeid. Salmidega kaasnev tegevus nõuab tähelepanu ja keskendumist.

Muinasjututund on üles seatud liikumisele. Liikumisel peab olema siht ja mõte. Selleks läheme oma tunnis läbi takistusi täis võlumetsa külla hiirekesele. Lapsed peavad saama osavust, tasakaalu ja ronimist harjutada ja seda kõike saame oma rännakul teha. Rahustamiseks on head muinasjutud.

Soojad hingestatud pildid äratavad huvi ja annavad teadmisi looduse toimimisest. Tekib huvi ja märkamine, laps seob ennast loodusega ja oskab looduses olla ja mängida. Nii loovus- kui muinasjututund lõppevad vahva meisterdamisega.

Lapse füüsilisele arengule suunatud tegevusi pakub meie hea partner MTÜ Kollane Pardike.

Võimlema oodatakse beebisid alates 3. elukuust. Võimlemise rühmatunnid on üles ehitatud, kasutades lapse eale vastavaid füsioteraapilisi harjutusi, mis toetavad beebi õiget füüsilist arengut. Õpitakse ka massaaži, beebi rahustamist ja erinevaid nippe gaasivalude leevendamiseks.

Tundide lõbusamaks muutmisel võetakse appi erineva suurusega pallid, kõristid ja akrobaatilised harjutused, mis pakuvad ka emadele väikest treeningut. Väikelaste liikumistundidesse ootame lapsi vanuses 1-2,5 eluaastat. Väikelaste liikumistundide eesmärgiks on läbi võimlemisharjutuste lihvida lapse olemasolevaid ja arendada uusi füüsilisi oskusi.

Lapsi vanuses 4-6 aastat ootame kolmapäeva õhtuti tantsulise liikumise tundidesse.

Lapse sünnipäeva pidades saab valida erinevate toredate sünnipäevapakettide vahel või tellida lapsi lõbustama päris ehtne Jänku-Juss. Lapsevanematel on võimalik osaleda Kundalini jooga treeningutel ning oktoobris alustavas lapsevanemate koolis. Jätkub ka koostöö Sünni- ja Imetamise Eesti Tugiühinguga pakkumaks loenguid ja nõustamist beebiperedele.

Enamikesse ringidesse on vajalik eelnev registreerumine.

Septembri esimesel ja teisel nädalal on võimalik osaleda tasuta näidistundides. Kogu lisainfo MTÜ Hiirekese Mängutoa tegemiste kohta on leitav kodulehelt www.hiirekese.ee.