Eelmine juhataja Dane Tall andis mulle üle suurepärase noortekeskuse. Hiljuti käisin ühel koolitusel, kus sain kinnitust, et selliste võimaluste ja ruumidega noortekeskust ei ole just paljudel. Sisustuse ja mängude eest peab tänulik olema eelmistele tublidele juhatajatele, kes on kirjutanud projekte, mille kaudu on need soetatud.

Praegu on meil käsil Euroopa Sotsiaalfondi projekt, mille raames on võimalik läbi viia erinevaid huviringe ja tööelu tutvustavaid tegevusi. Selle projekti raames on võimalik ka noortel endil kätt proovida projektide kirjutamises. Kõigist ESF üritustest on osavõtt tasuta.

Huviringidest on juba toimunud ehete ja vidinate valmistamine, mida viis läbi Eli Sukles. Käimas on sõutantsu kursus, mida juhendab Maris Laev, uuel aastal algab sissejuhatus teatriellu ja õmblusring. Oma elukutsest on rääkinud konstaabel Jaan Sildoja ja juuksur-jumestajaküünetehnik, motokrossi hingeelu tutvustas Alumoto MTÜ. 

Motokrossi tutvustas noortele Alumoto MTÜ. Foto noortekeskuse kogust

Ka talvisesse koolivaheaega on planeeritud põnevaid ettevõtmisi. 27. detsembril on meil jõulupidu, kuhu on oodatud noored koos vanematega. See annab võimaluse koos aega veeta ja vanemad näevad, kus noored oma aega veedavad. Tantsukursuse lõpetuseks toimub ka õpitud tantsu esmaesitlus.

28. detsembril sõidame Juurimaa Talli, et seal veeta üks tore päev hobustega ratsutades ja saanisõitu nautides. Minu suur soov on näha rohkem noori nii noortekeskuses kui ka üritustel. Olen avatud kõigile ideedele ja võimalusel aitan neid teostada.

Neljapäevane bussiring annab võimaluse kaugemalt kandi noortel tulla noortekeskusesse. Meie tegemistega saab kursis olla blogi kaudu, mis asub aadressil www.raikkylaank.blogspot.com, noortekeskuse grupi liikmed näevad värskeid uudiseid ja pilte facebookist.