Paistu vallast oli meil külas tantsurühm Anna Minna, juhendajaks Kristi Pajuste. Tantsuõpetaja Maie Roosimaa tõi peole kaasa kaks tantsurühma – Mulgi Marid ja Leola. Kontserdi lõpetas Riina Trummi poolt juhendatud ühislaul «Kungla rahvas». Jaanitule süütas Jaan Valk. Tantsuks mängis lembelaulik Toomas Anni. Peoõhtut ilmestasid Mulgimadina batuudid, näomaalingud ja õhupallid lastele, sangpommi ja õhupallidega jooksuvõistlus ning rodeohärg eriti osavatele.

Jaanikuu 28. päeval toimus imeliste lauludega Laur Teäri ja Meelis Laido kontsert. Rahvast oli tulnud mitmest ilmakaarest. Hea oli kogeda äratundmisrõõmu, kui esitamisele tuli kontserdi nimilaul «Koiduni pikk on tee», mis on tuntuks saanud tänu Kanal 2 Reporteri saatele. Kontserdi lõppedes müüdi hea hulk plaate. Õnnelikud olid nii müüjad kui ka ostjad. Ilmataat oli ka sel korral meiega.

Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva puhul pakkusime rahvale lustaka perepäeva. Külla oli tulnud kloun Ummi oma trikkide ja nippidega. Kõigil oli võimalus ennast tunda tsirkuseartistina, kas siis žongleerides, trikitades, meisterdades või niisama võisteldes. Päeva aitasid paremaks ja nauditavaks muuta Mulgimadina batuudid ja näomaalingud, jäätiseauto, kust sai peale jäätise osta kosutavaid jääjooke.

Lõpetuseks tänud neile, kes kevadel Teeme Ära 2012 talgupäeva aktsiooni käigus aitasid lauluväljaku ümbruse oksa- ja leherisust puhastada ning valla töömeestele, kes kogu suve jooksul usinasti murupindasid korras hoidsid ja ka pinkidele uue kuue selga värvisid.