Klubis on meil traditsiooniks kujunenud detsembrikuu ja maikuu kontserdid, kus toome välja võimalikult laia valiku lugusid meie noorte pillimängijate esituses. Kevadkontserdil saime kuulata klaveri, kitarri, akordioni ja saksofoni instrumentaliste. Teisel poolel, kui ette astusid ansamblid, oli meie seekordseks üllatusesinejaks Mõisaküla ja Kilingi- Nõmme ühine puhkpillibänd. Seda koosseisu on võimalik kuulata Kilingi- Nõmme elanikel ka linnapäevadel hommikuste äratajatena oma akende alt mööda sõitmas ja nende lõppsihtpunktis - Suveaias laval. Sama koosseis esindas Kilingi-Nõmme Muusikakooli ühisüritusel Lätis Ruhjas puhkpillimuusikapäeval.

Eelmisel aastal toimus see üritus Abja-Paluojas ja nii käib see osalejate vahel külakorda, kuni jõuab ka Kilingi-Nõmme klubisse. Täpset aastat ei oska veel öelda, kas järgmisel või siis 2014. aastal.

Reisida on saanud muusikakooli õpilased sel aastal mitmeid kordi. Klaveriõpilastel oli väljasõit novembrikuus Võhma, kus meid võõrustas Võhma muusikakool. Ühiskontserdi ees ja järel olid meil meeleolukad koostegemised Võhma noorte klaverimängijatega.

Meile näidati kohalikku küünlatehast ja toredat halli, mis mõeldud lastele põneva vaba aja veetmise kohana, kus saab uisutada, autodega sõita ja veel palju muudki. Vahva üritus!

Kevadvaheajal külastasime koos Tartut. Laulupeomuuseum ja „Mary Poppinsi" muusikal olid meie seekordsed sihtmärgid. Tore oli.

Tõsisemad tegemised olid konkursid ja esinemised Pärnu klaverimuusikapäeval, kus meie noored on aastaid saanud võimaluse Pärnu kontserdimajas esinemiseks.

Kendra Rosen ja Marie Kuningas osalesid Tallinnas Lasnamäe muusikakoolis toimunud konkursil „Lustlik klaver". Tulemused olid suurepärased - Kendra võitis oma vanuseklassis esimese koha ja paluti Tartusse esinema Alo Põldmäe Nüüdismuusika päevadele Elleri nimelises Muusikakoolis oma kohustusliku palaga, mille esitamise eest pälvis neiu konkursil eripreemia. Marie Kuningas sai oma vanuseklassis teise koha. Suurepärased tulemused! Akordionistid osalesid Abja muusikakoolis akordioniõpilaste konkursil ja Helen-Carol Sepp saavutas teise koha. Tubli!

Lastekaitsepäeva ürituste raames esinevad muusikakooli õpilased Saarde kirikus, kus klaveriõpilased saavad oma kätt proovida orelit mängides.

Eriline akustika pakub rõõmu ja põnevust kõigile, kes kirikus üles astuvad. Ootame kuulajaid 3. juunil kell 12.00. Kohtumiseni!