Töödejuhataja Aavo valvsa silma all, vaatamata külmale talvele, on tööd kulgenud ladusalt: lammutamisele määratud maja osad on lammutatud, uus saaliosa ootab sisetöid, sarikad said püsti märtsi alguses ja pärgki juba alla toodud.

Objekti nõupidamised on toonud kaasa mõned väiksed muudatused: teabetoa aknaid tuleb nelja asemel kaks, sporditoas saab olema kahe akna asemel üks suurem aken. Muudatused on kooskõlastatud järelevaataja ja projekteerijaga. Teabetoa lagi on osutunud omapäraseks ja hästisäilinuks: me jätame selle puutumata, ainult puhastame.

Ehk õnnestub nähtavale jätta osa teabetoa palkseinastki. Kurb uudis on see, et rahaliste vahendite nappuse tõttu jääb välja ehitamata planeeritud teine korrus. Küll teeme ära vajalikud tööd selleks, et edaspidi saab seda siiski teha.

Momendil teeb ehitaja katusetöid ja ehk saab maja märtsi lõpuks mütsi pähe. Kohe, kui maapind on sulanud, algab maaküttesüsteemi paigaldamine ja betoneerimistööd maja sees.

On hea meel tõdeda, et kõik on nende kuude jooksul sujunud kenasti, suuremate tagasilöökideta. Just saime kutse Raplamaa Partnerluskogult tulla kaitsma viimase ehitusetapi projekti meetmest 4.1.

Kui kõik hästi läheb, saab Trehvamise Tare kasutamiskõlbulikuks veel selle aasta sees. Kohe-kohe esitame projekti toolide ostuks, ootama peavad nõud, muu vajalik inventar. Korraga kõike lihtsalt ei saa.

Aga varsti on kevad, tuleb talgupäev, siis suvi ja Alari mälestusvõistlus koos jaaniõhtuga ning loodetavasti sportlik päev naaberküladega ei jää ka tulemata.

Vahastlaste nimel aitäh ehitajale, aitäh vallale ja kõigile toetajatele!

Trehvamiseni!

Vahastlane Erika