1999. a ja hiljem sündinud poiste vanusegrupis tuli 16 võistkonna seas kindlaks võitjaks Rakvere Pallimängude Kooli võistkond, kus mängisid Väike- Maarja poisid Marti Alt, Ander Talu, Remo Murumaa, Jaagop Janson, Sten Saaremäel, Kerdo Kivivare, Martin Ojamaa ja Henri Matikainen ning Rakvere poisid Mart Johannes Pariis, Gregor Väli ja Ranno Lauri, treener Vaido Rego.

Virumaa Pallimängude Kooli võistkond võitis alagrupimängudes kaht Peterburi võistkonda: Admiralteiskaja II võistkonda tulemusega 56:35 ja Admiralteiskaja I võistkonda 50:32, Leedu võistkonnast Gargždu SM oldi aga üle tulemusega 51:42.

Finaalis mängiti üle Soome võistkond MuKi 54:46, poolfi naalis aga oldi paremad teisest Soome võistkonnast HNMKY tulemusega 43:23. Pronksmedalimängus mängis end kolmandaks HNMKY, olles üle Leedu KM Perkunasest 42:32.

Treener Vaido Rego pidas turniiri kordaläinuks ning hindas kõrgelt vastaste mänguoskusi. "Mõlemas Peterburi Admiralteiskaja võistkonnas oli meie mõistes kaks-kolm ülipikka poissi ja mängiti väga jõulist korvpalli. Gargždu SM Leedust oli meie jaoks tundmatu vastane, aga jällegi pikkuse ja jõu poolest meist üle. Soome HNMKY puhul on tegu hästi komplekteeritud ja distsiplineeritud mängustiili harrastava võistkonnaga, kellest meie tehnilised oskused ja kehaline ettevalmistus natuke paremaks osutusid. Teine Soome võistkond MuKi on meile tuttav ja väga tubli võistkond - kaks korda on nad saanud kolmanda koha meie Lurich Cupil, eelmisel aastal aga võitsime neid NG Mini Cupi fi naalis Tartus," rääkis Vaido Rego vastasvõistkondi iseloomustades.

Vaido Rego on tänulik lapsevanematele transpordi ja võistlustele kaasaelamise eest.