Väikestele majasisestele üritustele lisaks osalesid Väike-Maarja Lasteaia koolieelikud 21. mail koos kõikide teiste Lääne-Virumaa lasteaedade lastega maakondlikul võimlemispeol Rakveres.

30.septembril toimus ülelasteaialine heategevuslik perepäev, kus osalesid kõikide rühmade lapsed, lapsevanemad ja kõik lasteaia töötajad, eesmärgiga pakkuda lastevanematele võimalust koos lastega lasteaias lõbusalt aega veeta. Oli kontsert lasteaialaste etteastetega ning külalisesinejatega meie vilistlaste näol Väike-Maarja Gümnaasiumist, kohvik, palju ilusate ja maitsvate toodetega müügilette ning muidugi õnneloos, kus järjekord lõppes alles koos uste sulgemisega.

24.märtsil korraldas Väike-Maarja Lasteaed maakondliku alushariduse konverentsi „Laps ja loodus“, mille avasid toreda temaatilise kavaga meie koolieelikud ning kus esinesid Mati Kaal, Marko Pomerants ja maakondlike lasteaedade ainesektsioonide juhid. Konverentsil oli osalejaid 24 lasteaiast, maavalitsusest ja Väike-Maarja vallast, kokku 145 inimest.

Aprillis-mais oli tähtsaks saavutuseks, et läbisime edukalt Haridus- ja Teadusministeeriumi poolt läbiviidud sisehindamise, mille taotlesime Haridus- ja Teadusministeeriumi algatusel ning saime ministeeriumi poolt finantseeritud. Tänu meie poolt koostatud sisehindamise aruande kõrgele tasemele pikendati lasteaia järgmise aruande esitamise tähtaega aastani 2016.

Oleme rõõmsad, et suveks renoveeriti Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ja Väike-Maarja valla ühisprojektina Väike-Maarja Lasteaia sõimerühma ruumid, kuhu paigaldati lastele uued puidust lauariiulitega kahekohalised sahtelvoodid ja garderoobikapid.

Remonti ootavad veel meie lasteaia kolm rühmaruumi. Meie suurim soov ongi, et uus aasta annaks väikestele lastele võimaluse mängida kaasaegses ja hubases mängutoas. (Lasteaia soovi on kuulda võetud: vahetult aasta lõpus saime teada, et saame ligi pool miljonit krooni ruumide remondiks. Toim.)

Soovime kõikidele rõõmsaid pühi ning uueks aastaks unistuste täitumist!