9. aprillil kell 11.00 täitus maja nii suurte kui väikestega. Kohal oli vanavanemaid ja lapselapsi, lapsevanemaid ja sülelapsi, koolilapsi ja õpetajaid. See oli ka mõistetav, sest kohale olid tulnud kloun Miša, mustkunstnik, žonglöör, koerad Džek ja Arechi. Lavalt ei puudunud ka tuvid. Naeru, kilkeid ja aplausi oli kuulda kogu tsirkuseetenduse ajal.

14. aprillil toimus Väike-Maarja laste lauluvõistlus Popp Tipp ja Popp Täpp. Laulma oli tulnud 27 tublit laululast. Ei puudunud ka karm žürii, kes tegelikult oli hea. Žüriisse kuulusid Maret Oja, Alo Mattiiseni muusikapäevade korraldaja, koorijuht ja muusikaõpetaja Jõgeva Gümnaasiumis; Helina-Victoria Kruup, õpib Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias lauluõpetajaks; Merle Eberhard, lauluõpetaja ja Lasila kooli õppealajuhataja; Mai Simson, õpib H. Elleri nimelises Tartu Muusikakoolis kooridirigeerimist; Taavi Taar, ansambli "Meidon 4" eestvedaja, solist ja kitarrist; Tarmo Kesküll, töötab Rakvere teatris, õppis Viljandi Kultuuriakadeemias muusikat ja tegeleb muusikaga.

Žürii arvamus oli järgmine: Popp Tipp - Helena-Lisette Lätt, 3a Popp Täpp - Andry Pent, 7a Publiku lemmikuks sai Keneli Pohlak.

Laulukarusselli Lääne-Virumaa eelvooru lähevad Väike-Maarja valda esindama Andry Pent 7a, Helari Vill 6 a, Gerli Kaur 7a, Birgit Veermets 9a, Keneli Pohlak 10a, Kristella Luht 12a.

Heliseva Hääle preemia sai Marissabell Miadzielec, kuid Laulukarusselli jaoks on tal vanust rohkem kui vaja.

Kuid kindlasti on tema ja paljud teised oodatud 2013. aastal laste lauluvõistlusele Popp Tipp ja Popp Täpp, ehk on siis esindatud ka laululapsed, kes on juba vanuses 14+.

Lauluvõistlus saab toimuda seni, kuni on olemas tublid õpetajad, tänu kellele kõik lauljad lavale jõudsid. Aitäh: Merike Hövelson, Sirje Sõnum, Angela Raik, Kaia Klaan, Ly Ipsberg ja Rene Põllumaa!

Sellekordse lauluvõistluse lõpetas oma esinemisega mustkunstnik Marek Sandermat.