Kuigi Cramo meeskond oli Raplasse sõitnud täisrivistuses- kohal kõik Eesti koondislased ning ka leegionärid, siis algviisikus veel kõiki põhijõude välja ei toodud. Rapla alustas tavapäraseks saanud koosseisus- Laane, Soo, Kaldre, A. Pärn ning Ringmets. Esimestel minutitel domineeris mängu Rapla, kel tõenäoliselt oli rohkem motivatsiooni mänguks valmistumisel, ning läks kiirelt juhtima 8:2. Seejärel võttis Cramo aja maha ning väljakule naastes asuti ka oma skoori kasvatama. Seisult 12:6 tegid külalised 14:0 spurdi. Veerandi lõpu eel kasvatasid mõlemad võistkonnad skoori vabavisetest- Rapla lisas neid neli ning Cramo ühe ning seega lõppes esimene neljandik tulemusega 16:21 BC Kalev/ Cramole.

Teine veerandaeg algas üsnagi korvidevaeselt, kuid neljandaks mänguminutiks jõudis Rapla Rait-Riivo Laane juhtimisel pealinlastele kandadele ja läks juhtimagi - 24:23. Seega näitas Rapla, et mõõn esimesel neljandikul ei tähenda veel midagi ning mängust tõotab tulla tõsine heitlus, kus nime ja saavutuste eest võitu välja ei anta. Veerandi keskel tegi Rapla väikese vahespurdi 9:3 ning asus liidriks 7-punktilise vahega. Avapoolaja lõpuminutitel oli kindlam Cramo ning peamiselt 217 cm-i pikkuse Bamba Fall´i korvidest vähendati vahe kahe silmani. 15-minutiline puhkepaus algas seega tulemusega 36:34.

Uut poolaega alustas Rapla suurepärase kombinatsiooniga, mis on käigus juba mitmendat hooaega, kuid toimib edukalt siiani, ning Janar Soo lisas kaks silma. Edasi kulges tasavägine heitlus, kuid üllatavalt oli dikteerivamaks pooleks ikkagi kodumeeskond. Pärast Cramo kahte järjestikust pallikaotust kasvas eduseis Andre Pärna tabamusest 10 silmani- 48:38. Rapla ei andnud edu käest ning võitis veerandaja 24:15. Tulemus tablool oli seega 60:49.

Enne higiseid mehi astuvad teistkordselt väljakule Getter Jaani ja Ott-Sander Palm, kelle tants Tõnis Mäe esitatava „Koidu" saatel tekitab tunde, et siit on midagi erilist tulemas!
Algab viimane otsustav veerandaeg, poolehoidjate peas tiirutavad mõtted- on ju varemgi mängitud Cramo või Tartu Ülikooli vastu võrdselt 20 minutit, 30 minutit või isegi 35 minutit, kuid alati võtab lõpus nö tugevam ikkagi oma. Kas on see võimalik, et täna, koduseinte toel, läheb teisiti? Jah, on küll...

Kuigi nüüdseks on Cramo seni mängu pingilt jälginud, kuid viimaseks veerandiks ise ohjad üle võtnud peatreener Aivar Kuusmaa järgemööda väljakule saatnud juba kõik olemasolevad „relvad", ei taha mäng ikkagi laabuda. Hoopiski võõrustajad koguvad hoogu aina juurde. Kahe minuti järel on vahe juba 14 silma. Korraks jõuab Cramo veel 10 silmani 65:55, kuid see mis edasi toimub on üks helesinine unistus. Kahe minuti jooksul tabab Rapla kolm kaugviset ning läheb juhtima pea 20 silmaga. Muidugi ei ole Cramo mehed veel alla andnud ning jõutakse tulemuseni 76:65 ning üritatakse seejärel vigadega mängu päästa, kuid edudult. Rapla lisab oma kontosse püsti seisva publiku ees uskumatuna tunduva võidu tulemusega 80:68!

Selles suurepärases mängus olid Rapla liidriteks Janar Soo ning Rait-Riivo Laane, kes panustasid vastavalt 22 ning 20 punkti. Veel jõudsid kahekohalise punktisummani Sven Kaldre ja Andre Pärn, kelle saagiks jäi 12 ja 11 silma. BC Kalev/ Cramo „vankrit vedasid" Tanel Sokk ja Bamba Fall, kes lisasid oma meekonna kontosse 12 ja 10 punkti.

Pikka puhkust päevakangelastele ei lubata ning juba järgneval teisipäeval, 22. novembril, tuleb ette võtta sõit piirilinna Valgasse, kus sel hooajal esmakordselt minnakse vastamisi kohaliku Valga Korvpallikooliga. Järgmine kodumäng toimub aga 26. novembril TTÜ Korvpalliklubi vastu, seekord Balti liiga raames.