Üks väike tõrvatilk on selles terviseraja loos ka. Hilissügisel on rajale tekkinud ebameeldivad vaod ja tekitajaks ATV tüüpi sõiduvahend. Loodan, et tegu on lihtsalt arusaamatusega ja jälgede omanik saab isegi aru, et „krossitamine" jäägu ikka krossikale.

Vihmane suvi ja sügis on pooleli jätnud ka ühe rajalõigu remondi, aga lootus on külmale ja kuivale ilmale, et enne lund saaks asjad ühele poole ja suusatalv ei läheks raisku. Suusatalve õnnestumine ei olene siiski ainult lumerohkusest, vaid ka suusaradade olemasolust...

See on aga omaette teema ja loodame jõuludeks selles osas targemad olla. Sel sügisel alanud maakonna korvpalli MV jääb sel aastal meie poolt vahele. Kas üheks hooajaks või ..., seda ei oska öelda. On ju koolist pea igal kevadel ikka mõni tubli pallipatsutaja lendu läinud ja paraku nad minema lendavadki.

Kuna enam ei mängita ka teist liigat (n-ö vanameeste liiga), siis spordikooli poistega võidu joosta enam ei suuda. Loodame, et uus hooaeg toob uued tuuled. Seda enam, et treeningutest võtab sel sügisel osa pea iga kord kahe meeskonna jagu mehi.

1. detsembril peetakse koolimajas JÕULULAATA. Muude toredate jõulu- ja tarbeasjade kõrval on plaanis ka talispordivarustuse müük-vahetus.

Kutsun üles kõiki üle vaatama oma hoiupaigad ja võimaluse korral tuua seisma jäänud (ja enam kasutust mitte leidvad) talispordivahendid (eriti on oodatud SUUSAVARUSTUS) laadale. Kas panna asjad müüki, anda ära sümboolse hinna eest või lihtsalt kinkida abivajajale, sõltub muidugi kauba väärtusest ja ehk ka iseenda soovist. (Info 528 9467 - Margus Sepp.)

Jõululaadal näeme!