Eestis tegutsevad rühmad näitavad oma võimeid, võimlemistreenerid täiendavad oma ametioskusi ning ühtlasi antakse positiivne impulss algavaks võimlemishooajaks.

Reedel, 12. augustil avati võimlemispäevad Pärnu Rüütli platsil. Esinesid võimlejad Pärnu võimlemisklubist Rüht, Haapsalu võimlejad klubist Kirke, spordiklubi Tahk väikesed ja suured võimlejad Tahkuranna vallast, Kilingi-Nõmme võimlejad klubist Githa ning Ainula balleti- ja rühmavõimlemise stuudio. Esinemised tehtud, jätkus päev Reet Kriegeri sporttantsu workshopiga

Laupäeval, 13. augustil jätkus võimlemisfestival kesklinna koolide võimlas, kus zürii kompositsiooni ja väljenduslikkuse eest tunnustusi ja Premia auhindu jagas. Oma esimese väljaastumise tegid ka Tahkuranna valla väikesed võimlejad. Vaid ühe aasta treeninud lapsed olid julged ja püüdlikud, see jäi silma ka züriile. Meile omistati tunnustusauhind PARIM DEBÜÜT ja ulatati võidukarikas.

Aitäh teile väikesed võimlejad Angela Kaiste, Annika Absalon, Aurelia Kaasik, Alice Võsanurm, Anett Aedma ja Terhi Kuuse.