Pärast kohaliku õpetaja avapalvust anti sõna tervituseks. „Inimene ei ela üksnes veest ja leivast, vaid ka vaimust ja väest", lausus vallavolikogu esimees Vello Teor.

Kava kokkupanekul lähtus meie praostkonna muusikatöö sekretär Janika Oja uuele kiriku lauluraamatule pühendatud aastast, valides koraale, millel huvitav ja põnev seade. Lisaks klassikale esitati ka kaasaegset vaimulikku heliloomingut. Nendest Tuuliki Jürjo „Maarjamissa" oli valitud teadlikult Maarja kirikus esitamiseks.

Ambla koguduse endine muusikajuht Helgi Vatter kiitis väga Kadrina kirikukoori, vahvaid pasunakoore Kadrinast ja Kose kogudusest ning võimast ühendkooride esitust.

Kordaläinud päevale tagasi vaadates ütles J. Oja kokkuvõtteks: „Kõik olid tublid. Ühendkoorid ja naiskoorid olid võimsad, mehed andsid palju juurde. Mina jäin laulupäevaga väga rahule, üle ootuste hästi läks."

Praost Teet Hanschmidt, kes osavõtjatele tänukirju jagas, lisas: „See oli meie praostkonna üks ilusamaid vaimulikke laulupäevi".

Talgupäev Sipelga kalmistul

Talgupäev leidis aset 30. aprillil. Seekord oli talgupäevale tulnud tavapärasest vähem inimesi, kuna samal päeval toimus kohaliku elaniku matus.

Vaatamata vähestele osavõtjatele sai ära tehtud tubli töö - okstest koristatud ja puhtaks riisutud peateed, tükeldatud mahalangenud puud, milledest üks oli sulgenud koguni kalmistu väljapääsutee. Nõnda sai pealelõunane matuserong kalmistul juba vabalt liikuda.

Talgupäev lõppes traditsioonilise kringlisöömise ja kohvijoomisega. Ühistööst osavõtuks leidsid aega ja võimalust Evi, Toivo, Jaak, Kaja, Ivi, Milvi ja Anne. Suur tänu kõigile!