„Vastloodud valimisliit näitab tugevat teotahet", sõnas esinumbriks valitud Koppel. „Tõsiselt head meelt teeb see, et oleme lühikese ajaga organiseerunud tegusaks meeskonnaks, kelle ambitsiooniks on valimised võita. Meie valimisliidus on ettevõtjaid, professoreid, õpetajaid, mehi ja naisi - kuid eelkõige Elva kodanikke, kes soovivad kandideerides enda vaba aega kodukoha arengusse panustada. Olen veendunud, et see kodanikeliit ongi meie eelis teiste poliitiliste parteide ees. Samas on valimisliidu liikmeteks ka mitu endist linnapead ning hulgaliselt varasema volikogu liikme kogemusega elvalasi."  

„On loomulik, et meie esinumber on just volikogu esimehe kandidaat - hästi toimiva volikogu juhtimine on alus, millega kogukond saab linnavalitsust mõjutada. Teisalt ei tohiks määrata linnapead juba ette. Valimisvõidu korral korraldame linnapea leidmiseks avaliku konkursi, just see loob võimaluse parima linnapea leidmiseks", sõnas Koppel.

„Valimisliit Elva" on aprillis asutatud kohalik valimisliit, mis koondab täna ligi 30-t elvalast eesmärgiga võita sügisesed kohalikud valimised.

Valimisliiduga on liitunud inimesi nii erinevatest poliitilistest organisatsioonidest, kuid suurem osa on siiski parteitud. Loodud laiapõhjaline valimisliit on erakondade ülene ning keskendunud kogukonna huvide esindamisele. See on vastand täna Elvas pikalt võimul oleva ühe partei enamusvõimule.