Prüssel nimetas oma kõnes Türi Vallavolikogu ja -valitsust, kes on vastu võtnud meie igapäevaelu korraldavaid ja valla arengut kavandavaid õigusakte, tunnustuse osaliseks saanud aukodanikke ning kuld- ja hõbemärkide saajad, tublisid projektide kirjutajaid, ettevõttekonkursil pärjatuid ja mitmeid teisigi.

Mitmed Türi valla inimesed on olnud tublid ka maakonna tasandil. Nii tuli meie valda üks maakonna hariduspreemiatest, võit konkursilt „Lihtne külatoit" ja mitmed kaunimate kodude mastivimplid ja tänukirjad Järva maavanemalt.

Väga suur on Prüsseli sõnul ka nende inimeste osakaal, kes ühiskondlikus korras on aidanud korraldada kevadpealinna -, Türi linna 85. aasta juubeli- ja alles hiljuti toimunud Türi Õunafestivali ettevõtmisi või mitmete teiste sündmuste korraldamisega seotud inimesed.

Tunnustusõnu pälvisid ka Karjaküla ja Kirna külainimesed ning erinevate heategevuskampaaniate algataja ja korraldaja Auris Rätsep.

Valla 6. sünnipäeva puhul toimus 23. oktoobril perespordipäev Kabalas, kontsert-aktus Laupal ja hooaja avapidu Türi kultuurimajas.