Oluline on lisaks see, et prügiveo hanke toimumise ajal ei olnud meie piirkonna hankes osalejatel kohustust viia kogutavad jäätmed Ussimäele ning sellise kohustuse tekitamine seab põhjendamatuid kitsendusi konkureerivate jäätmekäitlejate ettevõtlusvabadusele.

Igale olukorrale on mitu lahendust, ühe alternatiivina on võimalik, et uuele Ussimäe jäätmekeskusele korraldakse rentniku leidmise hange. Kahjuks ei ole see leidnud seni Jäätmekeskus MTÜ teiste liikmete suuremat poolehoidu.

Antud teema on arutlusel Väike-Maarja vallavolikogus 30.11.2011 a. Loodan, et enamikul omavalitsusjuhtidel jäävad veel pead õlgadele ning prügi hind meie piirkonnas kahaneks, mitte ei kasvaks.

Kuumad küsimustepuntrad on hetkel veel Rakvere Haigla tulevik ja Lääne-Virumaa üldharidusvõrgu võimalik tegevuskava, kuid nendest saan edasipidi informatsiooni jagada.

Kohe-kohe on algamas jõulukuu ning meil on võimalus kuulata muusikafestivali ning tähistada valla 20-ndat aastapäeva.

Vabal ajahetkel soovitan lugeda trükikuuma Paavo Kivise raamatut Lurichist, mille kohta on autor „Spordilehes" öelnud, et valminud ei ole raamat tavalisest sportlasbiograafi ast, vaid pigem inimesest, kes vormis oma aega.

Kui me just aja vormimisega hakkama ei saa, siis vormime pere keskel piparkooke ning kui seda südamega teha, siis ka sellel on oluline väärtus.