Valla sünnipäevapidu peeti 01. aprill Tarbjal. Kes kohal olid, teavad, et pidu oli tore - Toomas Anni suutis rahva tantsupõrandal hoida iga loo ajal, vahepaladena lõid meeleolu "Jürid-Marid" Järva-Jaanist, aga ka meie oma tantsuansamblid "Vallatsi" ja "Murumunad". Kogu õhtu jooksul hoidis ohjad kindlalt enda käes Anna VAM juhataja Margo Hussar õhtujuhina, väga mõnusat kosutust keelekaste ja võileibadega pakkus Ego Hallika. Tahaksin siinkohal tänada kõiki, kes peo õnnestumisele kaasa aitasid, eriti peaorganisaatoreid abivallavanem Margit Piho ja sotsiaalnõunikku Lille Tammikut.

Peomeeleolu on juba unustatud, elu käib oma igapäevast rada. Vallavalitsuse inimestel on käed - jalad tööd täis seoses kolimisega uutesse ruumidesse Pärnu 3, Paide linnavalitsusega ühte majja. Loodan, et sellest sammust võidavad kõik - igal juhul vallakodaniku jaoks ei tohiks midagi halvemaks muutuda.

Rohkem kui tavaliselt rändab pilk nüüd muidugi akna taha, sest vaatamata suurele hilinemisele on kevad lõpuks ometi käes, ülikõrged lumehanged on madalaks vajunud ja kaovad varsti sootuks, kuldnokad ja ka teised sulelised "suvitajad" on juba kohal ja töötavad hoolsalt pesakastide juures, et kaotatud aega tasa teha. Ka meil, inimestel, on kevadtööde aeg käes. Jõudu selleks ja nautigem kevadet peale seda väga pikka ja rasket talve.