Projekt KSK-le sai tellitud eelmisel aastal. Kogu asjaajamine on Riigi Kinnisvara AS toimetada. Projekti elluviimiseks kuulutati välja hanked küttesüsteemi väljaehitamiseks ja ehituse järelvalveks. Hanke tulemused on teada ja augusti lõpuks jõutakse lepingute sõlmimiseni. Projekti eesmärk on välja vahetada täiesti amortiseerunud küttesüsteem ja saavutada energia kokkuhoid.

Antsla Gümnaasiumi katlamaja töötab põlevkiviõlil. Seoses naftasaaduste hinna tõusuga on ka see kütteliin pidevalt kallinenud. Antsla Vallavalitsus esitas teistkordselt projekti SA-le KIK Antsla katlamaja ümberehitamiseks taastuvenergia kütusele. Juuni lõpus leidis projekt toetuse ja loodame katlamajja uued seadmed paigaldada 2012. aasta I-II kvartalis.

Oleme taotlenud lisaraha Antsla linna vee- ja kanalisatsiooni lisa ehituseks. Jutt on projektist välja jäänud elamuteni vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitamisest.

Vee- ja kanalisatsiooni projektis on ees veel Antsla vallale kuuluvate tänavate pindamine ja viimaste puuduste kõrvaldamine. Siinkohal kutsun veelkord Antsla linna inimesi teatama e-posti aadressile vald@antsla.ee puudustest ja probleemidest, mis on seotud vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitamisega.

Antsla valla üldplaneering läheb kooskõlastusringile vastavalt seadusele. Antsla staadioni detailplaneering on tegemisjärgus.

Antsla terviserajale suudame sellel aastal paigaldada lisatruubid ja valgustuspostid ning kaabli. Eesti Energia ehitab liitumispunkti. Kogu raja valgustussüsteem valmib aastal 2012.

Valminud on eelprojekt Antsla-Kobela kergliiklustee ehitamiseks. Hetkel käivad läbirääkimised kinnistute omanikega. Teha on veel geoalus ja geoloogilised uuringud.

Väiksemad projektid: LEADER programmist saadud vahenditest väljaehitatud Antsla KSK lavavalgustussüsteem ja Urvaste kihelkonna rahvariiete komplekti soetamine, Antsla Gümnaasiumi poolt kirjutatud ja SA KIK poolt rahastatud „Loodushariduse" projekti.