Samas anti üle valla rahalised preemiad noortele maadlejatele ja jalgrattasportlastele, kes hooajal on saavutanud Eesti meistrivõistlustel silmapaistvaid tulemusi. Preemiad anti üle ka Toivo Teetsmannile ja Arvo Sõerdile, kes esindasid Eestit rahvusvahelisel erivajadustega noorte jalgpalliturniiril Kim Källström Cupil ja saavutasid 1. koha

Uue mati sisseõnnistamiseks viidi läbi väikeste maadlejate võistlus. Londonist olümpiakatsetelt viienda kohaga naasnud Eesti maadluskoondise liikmed Alo Toom ja Erik Aps esitlesid kreeka-rooma maadluse näidismatši. Kommenteeris veteranide viiekordne maailmameister Olev Kiirend Saaremaalt.

Spordisaal ja kõrvalruumid vajavad veel siseviimistlustöid ja uuenduskuuri ning Reimanni sõnul oli see ,,esimene avamine". Saali hakkavad talvisteks treeninguteks kasutama ka Viko klubi jalgratturid. Maadlustreener Karl Pajumäe on õnnelik, et aastatepikkune mure leidis lõpuks lahenduse, ja loodab, et mõnus ja soe treeningupaik uhiuue poolt suure saali põrandat katva maadlusmatiga meelitab klubisse palju uusi noori sportlasi.