Lisaks tihedale kultuuriprogrammile toimus festivalil mitmeid võistlusi, muu hulgas valiti välja parim restoran. Täiesti ootamatult, ent väga positiivse üllatusena hõigati lava peal võitjaks Sanaka baar. Žüriis olnud Juha „Köögikubjas" Rantanen ütles põhjenduseks nii: "Sanaka baari noored tegijad tõid esile oma kultuurile iseloomulikud toidud ja endavalmistatud joogid. Oma tooraine ja traditsioonide tutvustamine väärib austust, eriti kui see on pakutud nauditavalt ja isuäratavalt. Soovituseks toidupakkujatele kus iganes te ka ei tegutseks: Rohkem julgust originaalse ja omanäolise menüü loomisel!"

Loomulikult olid kogu meeskonna emotsioonid laes, sest võit tuli ootamatult ja seega mõjus see veel erilisemalt. Kindlasti motiveerib see tiitel edaspidi kogu meeskonda jätkuvalt head sööki pakkuma ja oma mainet hoidma. Suvi on täies hoos ja Sanaka baaril plaanis mitmetest välisündmustest osa võtta.
Kui palju muudab Juha Rantaneni tunnustus Sanaka baari kohapealset elu ja toimimist toitlustusmaailmas, saab selgeks lähiajal. Plaan „Köögikubjas" kohapeale kutsuda tekkis mõlema osapoole ühise mõttena peale võitu.