Tänavu polnud jõululaadal esinejaid nagu tavaliselt, vaid olid hoopis erinevad töötoad.

Töötube oli kokku neli: ühes töötoas vilditi päkapikke ja ingleid (juhendaja Viive Viller), teises töötoas tehti helkureid ja volditi kohvipakkide paberist kuusekaunistusi (juhendaja Lende Saluvee), kolmandas töötoas tehti kolmapäevastes kodunduse tundides valmistatud piparkookidele kaunistused peale (juhendajad Ülle Viller ja Marge Oruste) ning neljandas meisterdati päkapikke (juhendajad Kea Preis, Eva Tingas ja Jane Veiper-Rambi). Töötoad olid avatud nii kooliõpilastele kui ka kõikidele teistele külastajatele. Rõõm oli näha, et jõululaada külalised polnud ainult oma kooli õpilased, vaid ka vallarahvas.

Rahvamaja saal täitus juba kell 13.00 müüjatega (keda oli ligi 1/3 kogu kooli õpilaste arvust!), kes hakkasid laadaks ettevalmistusi tegema. Ja kui kell sai 14.00, võis jõululaat alata! Jõululaada külastajatele pakkusid müüjad väga laias valikus suupisteid jm kõhukinnitust: vahvlid, saiakesed, mandariinid, pitsad, friikartulid, koogid, muffinid ja küpsised. Aga müügil oli ka väga palju materiaalseid asju - kaarte, ehteid, kootud ja heegeldatud ning vilditud käsitööasju, nukuriideid, kalendreid ning loomulikult ei puudunud ka jõululoos. Jõululaada müüjad olid aktiivsemad kui eelmistel aastatel, oma kaupa müüdi nii valjuhäälselt reklaami tehes kui ka hinda langetades.

Tootmine ja müük on meie igapäevaelu ning jõululaat on õpetlik nii töökasvatuse, majandusliku mõtlemise kui ka oma oskuste-toodete reklaami ja arenduse ning müügi poolest.