Kohalike noorte paremaks esindamiseks korraldab noortevolikogu esseekonkursi "Minu parem Rapla", eesmärgiks on selgitada välja Rapla valla kitsaskohad, pakkuda lahendusi ja käia välja innovatiivseid ideid elu parandamiseks. Osaleda võivad kõik Rapla valla koolide õpilased. Hindamine toimub kahes vanuserühmas: 7.-9.ja 10.-12. klass. Töid saab esitada 21. oktoobrini emaili aadressile rapla@rapla.ee või postiaadressil Viljandi mnt 17, Rapla. Kõikidele kirjutajatele on meene ja parimaid autasustatakse.

3. detsembril korraldab noortevolikogu jõulukontserdi "Rapla noorte tegu ja nägu", kuhu ootame esinema Rapla valla noori laulu, tantsu või mõne muu huvitava etteastega. Anname üle ka esseekonkursi auhinnad ja tunnustame kohalike noorte arengusse panustanud inimesi.

Rapla Valla Noortevolikogu kutsub ühtlasi üles kohalikke inimesi ja organisatsioone aktiivset koostööd tegema- koos oleme edukamad!


Noortevolikogu tegemistega saab end kursis hoida Facebooki lehel "Rapla valla noored" ja kogu vajalik informatsioon on olemas ka veebiaaressil raplanoored.wordpress.com.


Rapla Valla Noortevolikogu koosseisu kuuluvad:

1. Gerda Kaarsalu
2. Kristian Kapp
3. Marika Laasma
4. Birgit Merilain- aseesimees
5. Krislin Metsis
6. Justin Mihklep
7. Karmen Milistver
8. Karli Niit- aseesimees
9. Kelsi Nõlvak
10. Ketri Nõlvak
11. Robert Rebel
12. Triin Roos- esimees
13. Kätlin Rõõs
14. Siim Taru
15. Liisi Teterov

Triin Roos

Rapla Valla Noortevolikogu esimees