• Veebruarikuu sisse mahtus lausa kaks teemanädalat. Õpilasesinduse poolt korraldatud SÕBRANÄDAL ja sellele järgnes koheselt EESTI NÄDAL.

Sõbranädalal oli nädala jooksul võimalik oma sõbrale kaart postitada, sõbraga ühtemoodi riidesse panna, kohvikus käia ning sõbraloteriist osa võtta.

Õpilasesindus korraldas algklassidele vahvaid mänge vahetundides ning reedel hommikul kogunemisel näitasid poisid oma näpuosavust tüdrukutele patsi punudes.

Selle nädala sisse mahtus ka VASTLAPÄEV. Selle toreda päeva korraldas koolile Uhlapere Selts.

Kogu kool sai vallamaja tagusest väikesest mäest oma vastlaliu teha ning saaniga sõita. Vana kombe kohaselt heitsime „tuha Toomast" ning võistlesime kelkudel. Nii suured kui väikesed said Uhlaperelt kingitused. Täname südamest Uhlapere Seltsi.

• Eesti nädala teemaks oli „Pärnumaa Rahariided", mille eestvedajaks ajalooõpetaja Kati Reinhold. Eesti ajaloomuuseumist oli koolis üles seatud kogu nädalaks näitus „Eesti Vabariigi vapp". Toimus Eesti teemaline raadioviktoriin, mille võitsid I kooliastmes 3. klass, II kooliastmes olid klassid absoluutselt teadmiste poolest võrdsed ning maksimum punktid said 7. ning 9. klass. Palju Õnne!

• Veebruari kuu algul toimus Ülejõe Gümnaasiumis piirkondlik bioloogiaolümpiaad. Meie koolist võttis osa 3 õpilast. Martin Leemet 7. kl, Kert Pulst 8. kl ja Argo Linnaste 8. kl.

Kuna õpetaja Maie tuli kooli alles teisel poolaastal, siis muretses ta, kas keegi võtab vedu, aga ennäe, õpetaja sõnul said kõik ruttu reele. Poisid olid tublid ja pingutasid. Paremini läks 8. klassi poistel, aga neil ju kogemusi ka rohkem. Õpetaja palus edasi anda tänu ja kiituse osavõtjatele! Ja veel tahtis ta lisada oma esimesi muljeid koolist. Mis on väga positiivsed. Toredad lapsed siin koolis, ütles ta.

• 13 õpilasega osaleti Pärnu maakoolide C-kl sisekergejõustiku võistlusel. Kavas oli 60 m, kaugus- ja kõrgushüpe, kuulitõuge, 600 m ja 1000 m. Paljud meie õpilased olid kuue parema seas. Auhinnalisele kolmandale kohale tuli Kelly Roosilill kõrgushüppes. Aitäh teile Andry, Reelika, Agnes, Debora, Martina, Joosep, Maido, Andra, Kelly, Joosep, Mihkel, Harly ja Janne

• 3 klassi õpilased Johanna-Liisa, Elise ja Jaagup käisid maakondlikul Varia viktoriinil ja esinesid seal hästi. Teada tuli kamajahu koostist, milline auto võttis esimesena kasutusele turvavöö, aastalind, loom jpm.

• 22 õpilast võtsid osa Pärnu Maakoolide Suusatamise Meistrivõistlustest.

Paljudes vanuseklassides olid meie suusatrenni lapsed esikolmikus. Aitäh treeneritele Anu Taveterile ja Kadri Madisoole. Samas pakkusid ka konkurentsi teistele koolidele õpilased, kes suusatreeningutel ei käi.

Esikoha oma vanuseklassis said Jaagup Orasmäe, Ranno Sutt, Sander Salusoo ja Siim-Sander Pihu. Teise koha Andre Savvest. Kolmanda koha Getter Ennok ja Henry Uibu.

Aitäh ka Andres, Leandra, Kaarup, David, Sten-Eric, Kloria, Carl, Romet, Maido, Harly, Joosep, Emil Andreas, Crete, Karl, Terhi.

Eesti Vabariigi 95. aastapäevale pühendatud aktus/konverentsi tegi huvitavaks külaline Ülli Kont Pärnu muuseumist.

Tema esitluses nägime ettekannet „Pärnumaa rahvarõivad", ettekanne oli lapsesõbralik ja väga huvipakkuv.

Oma ettekanded kandsid ette ka 9. kl. õpilane Mariliis Allikvee „Tori rahvarõivad", Stella Rubini uurimustöö põhjal valminud ettekanne „Kihnu rahvarõivad" kandsid ette Sondra Udu ja Kelly Roosilill ja Kaie Lehissaare uurimustöö „Häädemeeste rahvarõivad" sai esitletud Kenet Jets ja Maido Kaiste poolt.

Konverents-aktuse lõpetas pidulik direktori vastuvõtt vallamaja söögisaalis. Direktor kätles kõikide lastega ning töötajatega.

3x3 korvpallisarja Pärnumaa võistlusel said tubli seitsmenda koha Mihkel Kersalu, Romet Henning, Harly Uibu ja Markus Tammik

• 26. veebruaril toimus Jõulumäe tervisekeskuses traditsiooniline Uulu kooli talvespordipäev. Õpilased olid tublid ja päev läks kenasti korda. Kavas oli suusatamine, kelgutamine ja curling. Parimatest parimad suusatamises olid oma vanuseklassides Jaagup Orasmäe, Leandra Vaher, Ranno Sutt, Kelly Roosilill, Anneli Sommer, Sander Salusoo, Kelly Hunt ja Siim-Sander Pihu. Teise koha saavutasid Andres Pihu, Getter Ennok, Joosep Orasmäe, Angela Absalon, Marte-Kristiine Õis, Hardo Piiri, Anu Kivilo, Aleks Punkov. Tubli kolmanda koha said Aron Kivilo, Merily Kopelmaa, Harly Uibu, Kati Tiganik, Margot Havik, Dan Mängel, Maris Mitt, Martin Hõbemägi.

Tublid olid ka teised. Olge uhked enda üle! Nii mõnelgi ju tuli end ületada. Kuid see ongi kõige magusam võit!

Te olite kõik väga tublid!

Toimus ka õpetajate suusavõistlus. Distants oli neil küll väike, kuid nad pidid selle eest tandem suusatamist tegema, mis ei olnud sugugi väga kerge.

Aga nad said kenasti hakkama.

Seekord oli meil ka üllatuskülaline. Siiras heameel oli kohtuda koduradadel olümpiavõitja Andrus Veerpaluga. Kes õpetas lastele nii mõnegi nipi, kuidas suuskadel edasi ja tagasi liikuda. Mäest üles ja alla saada. Uhke tunne võis olla ka suusatamisel kolme parema hulka tulnutel, keda Andrus Veerpalu autasustas.

Aitäh Andrusele!

Aitäh ka Anu Taveterile, kelle vahendamisel õnnestus meil sellise fantastilise külalisega kohtuda.