Jaanuari kuu viimasel päeval tegime meie maja poolt kingituse lasteaiale ja mõlemale koolile. Esmakordselt oli meie laval laste balletietendus „Unenägu luigeprintsessist", mida esitasid Rakvere Kaurikooli balletiklassi õpilased. Etendus võeti väga hästi vastu.

Veebruar algas aga Vana Baskini Teatri etendusega „Mina hakkan peaministriks", mis näitas meile missugune ebaaus mäng käib võimu pärast. Peab olema kristallpuhas või väga nahaalne, et pääseda peaministriks. Andekate näitlejate oskuslik mäng haaras kaasaelama kogu publiku.

Kui jaanuaris kõlas meil eesti koorimuusika, siis 16. veebruaril kõlas meil vene koorimuusika. Toimus järjekordne Ida-Virumaa koorimuusikapäev, kus esinesid Narva linnast naiskoor „Narvamaa", segakoorid „Svjatogor" ja Sudaruški", Kohtla- Järvelt naiskoor „Lada" ( kes tähistas hiljuti oma 60-ndat sünnipäeva), Sillamäelt kammerkoor „Ljubiteli pesni" ja muidugi meie Gennadi Butuzovi nimeline segakoor. Külaliskollektiiviks olid Tallinnast kammerkoor „Eleegia" ja segakoor „Russ" Svetlana Zaugarova juhendamisel.

Sellel aastal saab meie vabariik 95-aastaseks ning seda me tähistame 24. veebruaril kell 13.00 kontserdiga, kus esinevad Kaire Vilgats ja Urmas Lattikase ansambel. Ootame teie osavõttu järgmistest üritustest:

2. märtsil kell 15.00 kontsert „Vene romansid". Esinevad Aleksander Sukorkin ja Larissa Kharitonova.

9. märtsil kell 14.00 Kiviõli Vene Gümnaasiumi naistepäevale pühendatud kontsert.

10. märtsil kell 15.00 ansambli „Sotovarištši" solistide kontsert. 16. märtsil kell 15.00 ansambli „Otrada" kontsert.

25. märtsil kell 19.00 Komöödiateatri etendus „Hotell".

Jälgige palun reklaami!