Väljas oli ka raamatunäitus erinevate maade muinasjuttudest. Vastlapäeval korraldati lasteaias talispordipäev, kus sai sportlikke tegevusi läbi viia äsja sadanud paksus lumes. Saime ka kelgumäel lasta pikad liud, et linad hästi kasvaks. Peale sportimist sai iga laps kaela endale medali, sest see oli ju auga välja teenitud.

Järgmisel päeval käisid toredad ponid meie lasteaia lastele saanisõitu tegemas. Oli see vast alles elamus!

Et talvel ikka lapsed jõuaksid palju õues möllata, selleks valmistasid Lepatriinu rühma lapsed pisikute peletamiseks segu, kus mee sisse sai segatud ingver ja küüslauk. Keedeti ja joodi ka erinevaid raviteesid. Sõbrapäeval käisid Jaanimardikad külas Liblikatel.

Külakostiks olid muhvinid ja kaardid. Koos oli lõbus mängida laulumänge, hullata õhupallidega ja muidugi ka maiustada.

Lepatriinud küpsetasid sõbrapäeval maitsvaid küpsiseid ja meisterdasid oma sõpradele kingitusi. Mesimummid küpsetasid ise sõpradele küpsiseid ja ühel õhtul ka saateks hakkajatele rahvatantsijatele oma rõõmuks. 

Õhus on kevadet tunda. Tihased laulavad: „Sitsikleit! Sitsikleit!", aga veel on vist vara nende nõu kuulda võtta. Märtsikuul on ju teadupärast suve silmad ja talve hambad. Siiski: rõõmsat kevadeootust kõigile!

Piret, Kerli, Signe Võiste lasteaiast valmistasid kaardid. Sõbrapäeval mindi Uulu kooli, kus ootasid esimese klassi õpilased. Koos tutvuti koolimajaga ja vaadati mida tundides huvitavat tehakse.

Oli vahva jälle kohtuda endiste lastaiasõpradega! Pidulik päev oli ka 22. veebruaril, kui toimus Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud aktus. Aktusel laulsid lapsed hümni, loeti luuletusi kodumaast ja tantsiti rahvalikke tantse.

Lasteaia direktor Krista Pulk aga rääkis lastele, miks on see sünnipäev nii tähtis kõikidele Eesti inimestele. Oleme uhked oma kodumaa üle.

Kaunist küünlakuu lõppu kõigile