“Mulle meeldib, et siin on Põhjamaade stiil. Mulle on aina sümpaatsem, kui majad ei ole kobaras koos, vaid on laiali pillutud. Kui majade vahel on mitusada meetrit, põllud, mets… Külad siin ja Venemaal on ikka väga erinevad. Hiljuti reisisime Karjalasse, mis kunagi oli Soome osa, ja seal avanes hirmus vaatepilt.”

Voskressenskile on sümpaatne, kuidas Eesti inimesed oma kodusid korras hoiavad ja nende ümbrust kaunistavad. “Väga meeldiv on bussiaknast välja vaadata. Hea meelega pildistaks rohkem seda, kuidas inimesed elavad.”
Mis Ida-Virumaal silma riivas? “Mulle ei meeldi see pärand, mis on jäänud nõukogude ajast, aga seda on muidugi Venemaal kordades rohkem.”

Tema sõnul on positiivne, et nõukaaegseid hooneid on siin ümber ehitatud või lammutatud ja varemetele midagi täiesti uut püsti pandud. Nii, nagu on nüüd Narva-Jõesuu ehteks Nooruse spaahotell.

Siinsed spaad avaldasid venemaalasele üleüldiselt muljet. “Eestis on ka selliseid ajaveetmisvõimalusi, mida Venemaal ei tunta. Näiteks kettagolf. Tundus, et kettagolfi rajad on siin igal pool.”