Sellel aastal on meil seltsimajas plaanitud väga palju. Seega ootame ka paljusid inimesi meile külla.

Iga kuu teisel teisipäeval toimuvale Venevere mälumängusarjale ootame ikka rahvast juurde. Saali mahuvad mõned võistkonnad veel küll. Kes käivad, need tunduvad rahule jäänud olevat.

22. detsembril on jõulupidu. Jõulupeod on meil alati rahvarohked ja toredad olnud. Tulge pidutsema ja te ei kahetse! Mõistlik on oma osavõtust varem Kaarlile seltsimajja või Sirjele raamatukokku teada anda.

Meie teame siis planeerida kohtade ja võimalustega.

Sel aastal võtame uut aastat vastu veidi teisiti.

Loomulikult on ilutulestik. Peale seda ootame seltsimajja videodiskole. See peaks tulema vahva üritus. Millal viimati videodiskol käisite? Nüüd tuleb tulla.

Videodiskoreid on Eestis väga vähe, vist kümne ringis, ja Veneverre tuleb Tartust T.Trax. Ta oli üheksakümnendatel Tartu Ülikooli klubi ja EPA klubi põhidiskoreid. Nüüd käib ka aegajalt, kui kutsutakse, ja kutsutakse vägagi põnevatesse kohtadesse ja huvitavate persoonide poolt. Tantsuks lubas ta kindlasti paremaid omaaegseid hitte, mida on ka lihtsalt hea vaadata-kuulata ning kui nõudlust on, siis ka uuemaid lugusid. Ootame ka sellele üritusele rohket osavõttu ja soovime, et te lauad varakult kinni paneksite.

01. veebruaril saab Venevere Haridus- ja Kultuuriselts 10-aastaseks. Sel nädalal on sünnipäeva nädal.

30. jaanuaril korraldame oma esimese kirjandusõhtu. Külla tulevad kena abielupaar Kristiina Ehin ja Silver Sepp. Kristiina on tunnustatud luuletaja ja proosakirjanik, Silver aga muusik, kellele on südamelähedane pärimusmuusika.

Ta on olnud tegev ansamblis Svjata Vatra ning mängib etnobändis RO:TOROs ning regge-bhangra bändis Bombillaz. Igatahes on Silver laulnud laulu sisse ka Venevere ning äkki kuuleb seda siis kohapealgi. Tasub tulla ja mõnus õhtupoolik veeta.

01. veebruaril, meie sünnipäeval, annavad kontserdi ansamblid BööLoY GLäänZ ja Vennaskond. Esimene väheke tundmatu, kuid üle 20 aasta tegutsenud bänd. Vennaskond vist aga tutvustamist ei vaja. Lisaks on lubanud liituda Vennaskonnaga selleks kontserdiks ka Allan Vainola, tema on olnud bändi liige aastatel 1990-1995 ja 1998-2004. Kirjutanud ansamblile sellised hitid nagu „Insener Garini hüperboloid", „Pille-Riin" ja „Riia mu arm".

02. veebruaril on aga sünnipäevapidu.

Tegemist peaks jätkuma, kui soovi osaleda on. Jälgige meie kodulehte, www.venevere.eu, sinna oleme püüdnud ikka värsked uudised üles panna.

Kaunist jõuluaega kõigile! Kõike paremat uuel aastal ning võtke ka Venevere üritustest aktiivselt osa.