“Viimsi Keskuse ehitus on kulgenud tempokalt, lähtudes eesmärgiks seatud 10-kuulisest valmimistähtajast,” kinnitas AS-i Nordecon juhatuse liige Erkki Suurorg. “On näha, et kõik osapooled teevad väga head koostööd, et 15 000-ruutmeetrine keskus koos 300 parkimiskohaga valmiks õigeks ajaks.”Selveri keti juhi Kristi Lombi sõnul on valmimas Viimsi suurim ja parima valikuga toidupood.

“Hüpermarketist ei puudu meie oma köögi hõrgutised, värsked kulinaariatooted ning gurmeeosakond,” rääkis Lomp. “Kaupluse 3500-ruutmeetrist müügisaali jääb ainuilmestama 22-meetrise läbimõõduga rändrahn.”

Vallavanem Jan Trei sõnul on uute kaubanduskeskuste tekkimine Viimsisse tervitatav.

“Kaubandus- ja vabaajateenuste koondumine vallakeskusesse tekitab viimsilastele palju uusi põnevaid valikuvõimalusi. See on märk, et Viimsist on kujunemas terviklik elukeskkond. Usun, et tulevikus saab Viimsist tõmbekeskus ka Pirita ja Tallinna elanike jaoks, siin käiakse vaba aega veetmas ja kaubanduskeskusi külastamas,” ütles Trei.

Lisaks Selverile avavad Viimsi Keskuses uksed kauplused Sportland, Apollo, GoldTime, XS Mänguasjad, Pro Optika, Biomarket, Koduekstra, Apotheka, veinipood Kruger ja lemmikloomapood Urr ja Nurr.

Tulles vastu viimsilaste soovile on keskuses suur valik erinevaid söögikohti. Toiduelamusi pakuvad BabyBack, CHI, SilkSuhi, New York Pizza, Hesburger, Subway ning kaks võluvat aatriumikohvikut – Mademoiselle ja Onu Eskimo Jäätisekohvik.

Viimsi spordisõbrad saavad MyFitnessi spordiklubi, lisaks on võimalik piljardit ja bowlingut mängida Kuulsaalis, mille teeb eriliseks põnev mängumaa pere noorimatele liikmetele.

Viimsi Keskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Vaata ka www.viimsikeskus.ee.