Tänavuse balli õhtujuhid on Vanilla Ninja asutajaliige ja kultuurikeskuse Lindakivi direktor Katrin Siska ning lootustandev noor koreograaf Ingmar Jõela. Balli meelelahutuslikus programmis esineb superstaar Artjom Savitski, kelle omanäoline muusika on saanud paljude lemmikuks.

Publiku ette astub ka Pirjo Levandi, keda klaveril saadab Kaisa Laasik. Kes veel mäletab, siis populaarses laulusaates „Laululahing" laulis ennast eestlaste südamesse Nukukoor, kes on ka balli üks populaarsemaid esinejaid. Õhtu peaesineja ning tantsitaja on politsei- ja piirivalveorkester koos Airi Allvee ja Silver Laasiga.

Silmailu ja tantsuosavust pakuvad võistlustantsuklubi Esperanza kaunid võistlustantsupaarid ning klubi Danceact kuum tangopaar. G. Otsa nim.

Muusikakoolist tuleb ballikülalisi tervitama noortest ja säravatest löökpillipoistest koosnev grupp, kes esitab kolmele trummikomplektile kirjutatud lugusid. Löökpillieriala õpivad ja grupis mängivad Ivo Lain, Kaspar Ernesaks ja Madis Kapkosilk.

Veel näeb ballil kellamänguansamblit ning mõned esinejad jäävad ka saladuseks, et külalistel oleks põnevam programmi jälgida.

Traditsioonilised balliüllatused

Ballilt ei puudu ka sel aastal armsad ja traditsiooniliseks saanud tegevused nagu loterii ja oksjon, kust on võimalik soetada hinnalist kunsti ja samas toetada ka erivajadustega lapsi. Kell üksteist lennutatakse taevasse suurejooneline ilutulestik ning kogu õhtu jooksul saab lasta end koos lähedaste ja sõpradega fotole jäädvustada. Pakutakse imemaitsvaid suupisteid ja kaetud on suurepärane magusalaud. Balli korraldajad on MTÜ Viimsi Invaühing, Viimsi Kool ja Viimsi vald.

Kuidas saada ballikutseid

Ballikutseid saab osta Viimsi Koolist tööpäeviti kl 9-15 (küsida kooli administraatorit).

Pääsmeid saab osta ka Viimsi Vallavalitsuse infoletist. Novembris maksab kutse ühele 25 eurot, 1. detsembrist 30 eurot.

Suurema seltskonna jaoks saab ka laudu broneerida. Pääsmete eest saab tasuda ülekandega (Swedbank, 221026358968, MTÜ Viimsi Invaühing. Selgituseks märkida: ball, maksja nimi). Info ja müük: inva@ viimsivald.ee, 5059 388 (Jana).

Tulge ballile ja veetke unustamatu õhtu lähedaste ja sõprade seltsis! 
_________________________________________________________________

Tule Viimsi heategevusballile 8. detsembril kell 19 ja veeda üks imeline detsembrikuu õhtu Viimsi koolimajas, kus saad tantsida, head muusikat kuulata ning suurepäraseid etteasteid nautida.

Sel aastal on balli peaesinejaks Politsei- ja Piirivalveorkester koos Airi Allvee ja Silver Laasiga. Traditsiooniks saanud ballil ei puudu ka oksjon ja loterii ning kesköö paiku lennutatakse taevasse suurejooneline ilutulestik Ballil kogutud tulu läheb Viimsi Invaühingu erivajadustega laste toetuseks.

Pääsmeid saab osta ja laudu broneerida inva@viimsivald.ee. Novembrikuus maksab kutse ühele 25 eurot, alates 1. detsembrist 30 eurot. Pääsmete eest saab tasuda ülekandega (Swedbank, 221026358968, MTÜ Viimsi Invaühing. Selgituseks märkida: ball, maksja nimi).

Kui Sul on võimalik, võta osa heategevusballist ja toeta lapsi. Kui Sul ei ole võimalik endal osaleda, aga Sul on sõpru, kellel selline võimalus võiks olla, siis palun anna neile see informatsioon edasi ja Sa oled juba teinud heateo.

Viimsi lapsed teavad, et maailmas on väga palju häid inimesi ja üheskoos on siin tore elada!

Ilusat lähenevat jõuluaega soovides ja peatsele kohtumisele lootma jäädes.

Viimsi Invaühingu pere
inva@viimsivald.ee, www.viimsiinva.ee
_______________________________________________________________________

Ballikülaline Urve Palo, miks heategevusballile ikka ja jälle tagasi tullakse?

Selle balliga on selline lugu, et kui korra oled käinud, siis tahad ka järgmisel aastal tulla. Minuga igatahes juhtus nii ja ka meie sõpradega, kelle me alguses kaasa kutsusime. Neli aastat tagasi käisin ballil esimest korda ja pärast seda pole ühtegi vahele jätnud.
Mis on fenomen? Raske öelda. Arvan, et paljude asjade kombinatsioon. Midagi, mida ei saa käega katsuda ja kiiresti järele teha. Ballikülalisena tajun, et korraldajad on teinud oma tööd südame ja pühendumisega, hoolitsedes selle eest, et külastajad ennast hästi tunneksid, ja et tegu ei ole kommertsüritusega, vaid heategevusliku ettevõtmisega, mis saadab õhtut läbiva joonena. Kindlasti mängib oma osa see, et ballil kohtad tuttavaid inimesi, kes käivad samuti seal aastast aastasse.

Mis on teile ballil kogetust-nähtust kõige võimsama elamuse jätnud?

Ball oma siiruse ja toredusega ja teadmine, et tegu on aastatepikkuse traditsiooniga, mille korraldajad on kodanikualgatuse korras Viimsi Invaühingu liikmed ja nende toetajad, on iseenesest võimas. Arvan, et tegu on ühe pikima ajalooga heategevusballiga Eestis.
Loomulikult jätab alati võimsa elamuse traditsiooniline ilutulestik balli lõpus, mis on nähtav läbi Viimsi Kooli unikaalse klaaskatuse.

Mitmel aastal olete ballil käinud ja kas plaanite ka sel aastal balli külastada?

Olen osalenud ballil neljal viimasel aastal. Sel korral pean kahjuks loobuma ja vaatama ilutulestikku oma koduaknast (nagu Tuhkatriinu, kes vaatab, kuidas pidu särab), sest viimast kuud lapseootel olles ei jaksa tantsu lüüa ja ka ükski kleit ei mahu selga. 


Ballikülaline Mari-Ann Kelam, milles seisneb teie arvates balli fenomen?

Balli fenomen seisneb inimeste siiras tahtes teha head. Mis võib olla parem kui teha head oma koduvallas, koos oma kogukonnaga!
Kogeda koos tegemise rõõmu, anda ja saada osa. Ball on algusest peale olnud tore, pidulik sündmus, kus alati on tunda korraldamise ja läbiviimise hoolivust, leidlikkust ning optimismi. Igal aastal läheb pidu uhkemaks ja huvitavamaks, unustamata seejuures meie ühist eesmärki: aidata lapsi ja toetada nende tublisid vanemaid. 


Mulluse balliõhtu juht Krista Lensin, miks olite nõus tasuta õhtujuhi rollis üles astuma?

Põhjuseid on päris mitmeid. Esiteks olin ise varemalt balli külastanud ja kogenud, kui suurejooneliselt ja hästi on see korraldatud. Teiseks olen ise Viimsi elanik ja suurima rõõmuga nõus toetama heategevuslikul eesmärgil korraldatud sündmusi. Seda enam, et nägin kohapeal ka neid lapsi, kelle heaks ball raha kogub, ja see läks väga hinge. Kolmandaks õpib mu oma tütar Viimsi Koolis. Kool on aga igal aastal balli korraldades tõeliselt kõrget taset näidanud. Kindlasti plaanin ka sel aastal ballil osaleda, aga siis juba külalisena suurepäraselt korraldatud õhtut nautida.