Panustasime enim protseduuridele: vererõhk, kolesterool, veresuhkur, luutihedus, mis küll kahjuks ära jäi, kuid protseduure oli küllaga ja iga soovija sai vastuse oma tervislikule seisukorrale. Toredasti saime kaubale MTÜ-ga Silmalaegas, mis pakub abivahendeid kuulmis- ja nägemispuudulikkuse korral, teeb kohapeal mõõtmisi ja analüüse, mida iga eakas individuaalselt vajab. Abistajate toel jõudsime kopsu-uuringu tegemise juurde, millele lisandus veel võimalus tutvuda Corega abivahenditega proteeside puhuks ja tundlike hammaste raviks.

Sisukad loengud olid ravimite hinnakujunduse ja soodusravimite teemal, mida käsitles sotsiaalministeeriumi ravimiosakonna hinnakujundusspetsialist Agnes Männik. Kodutohter Aleksander Brunfeldi (Rakverest) huvitavast vestlusest saime teada, kuidas paigutada oma magamiskohta nii, et olla terve ja tegus, mitte võidelda vales kohas magamisest tekkinud raskete haiguste tagajärgedega. Loengud vaheldusid praktiliste protseduuride, mõõtmiste, ravivõimlemisharjutuste (Fertilitase ravivõimlemisspetsialist Natalja) ja rütmika tantsu (Elina-Lehta Kaasik) näidetega - ikka selleks, et virgutada keha ja vaimu, tagades kerge sammu ja hea meeleolu igapäevases elus.

Osavõtjaid oli küllaga, arvan et tublisti üle 80. Loodame koos vastu minna külmale ja lumerohkele talvele, nagu ennustavad ilmatargad.