Jooksu finišis ootab nii võistlejaid kui oma rõõmuks käijaid Rannarahva SPA, kus sportimisest kurnatud inimesed saavad natuke turgutust kaislapeksu, kadakaviha ja nõgesevannidega. Kohale tuleb ka Rannarahva Muuseumi kuulus liikuv saun. 28. Viimsi Jooks lõppeb kell 14 piduliku autasustamisega. Kogu spordiürituse jooksul on kooli hoovil telgis avatud õpilaste peetav Smuutibaar. Kohal on ka Oriflame oma tervisetoodetega.

Viimsi Kooli gümnaasiumiõpilased pakuvad lastele põnevaid tegevusi kooli ruumides tegutsevates meistritundides.
- Käsitöö ja kunst. 11-11.45 kartulitrüki tehnikas kaunistatud riidekoti meisterdamine; 13-13.45 loome ühispildi "Viimsi vald 95", juhendavad Karl ja Kaja Koost.
- Loovtants. 11-11.45 tantsustuudio 5-10aastastele; 13-13.45 tantsustuudio 11-15aastastele. Juhendavad tantsustuudios õppivad ja trenne läbinud gümnasistid Lisa Sabul ja Elina Loit
- Puutöö. 13-13.45 meisterdame tulpe, puuautosid, parkimiskelli jmt. Juhendavad Kiur Olaf Sild ja Erkki Piisang Päeva sponsoriteks on OÜ Viimsi Sport, OÜ Puukeskus, Sportland, Viimsi Spa, OÜ TecCen, Comarket, OÜ Viimsi Keevitus ja Oriflame.

Sponsorid on hommikusel spordisündmusel väljas oma telkidega, kus tutvustavad oma tooteid ja tegevust, oodata on ka soodsaid sünnipäevapakkumisi ja üllatusi jooksul osalejatele. Kohal on ka Lastehaigla Toetusfondi esindajad, kes tutvustavad fondi tegevust ja eesmärke.

Kell 19 Viimsi Kooli aulas algava valla aastapäeva tähistavas õhtuses ja pidulikus osas on paljugi uut ja erilist. Eriliseks teevad peo nii selle heategevuslik osa, peaesineja ansambel Kõrsikud kui ka Viimsi Kooli Õpilasfirma EventSells peo peakorraldaja rollis.

Õpilasfirma tegusad noored on ette valmistanud särtsaka sünnipäevapeo, kust ei puudu ka korralik kogus torti, tants ja kõik muu, mis peost peo teeb. Ka idee tähistada valla aastapäeva heategevusega pärineb EventSellsi noortelt, kes käisid Lastehaiglas läbirääkimisi pidamas, vajadusi uurimas ja kes nüüd koostöös vallavalitsusega ka plaani ellu viivad.

Õhtujuhtideks on seekord kaks eri generatsioonide esindajat - vallavalitsuse poolt väärikas esindaja Enno Selirand ja õpilasfirma poolt vähemalt sama särav jutustaar Karl Koost.

Kell 20 astuvad lavale palavalt armastatud Kõrsikud. Kontserdi vaheajal lõigatakse lahti korraliku sünnipäeva väärilised tordid. Samal ajal palutakse pidulistel ka tähelepanu teritada, et heategevuslikul oksjonil väljas olevad väärt pakkumised kõrvust mõõda ei lipsaks!

Teadmine, et oled asja, pileti või muu omandanud millegi tõeliselt tänuväärse heaks annetades annab ka väikesele oksjonil tehtud ostule mõõtmatu lisaväärtuse.

Kutsutud on kõik viimsilased ja ka kõik need, kes soovivad auväärsele aastapäevalisele head ja edu soovima tulla! Pidu on kõigile tasuta.