Peo kava:

17.00 Retrokino, kus kavas kolhoosi elu tutvustavad filmid ning muhedad vestlused kolhoosielust.
Ööturg, kus kaupa on täpselt nii palju kui on! Toidukaardil: keeduviinerid kartulisalatiga, Regati jäätis, kali (koju kaasaostmiseks võtta puhas taarapurk kaasa), Žiguli õlu, sefiiritort ja paljud teised nostalgiatooted.

19.00 Tervitussõnad ja õnnesoovid. Kolhoosi esindusorkester Helikoni kontsert, taidlusgruppide estraadikontsert, üles astuvad Kirovi kolhoosi endised kollektiivid.

21.00 Tantsuks mängib vokaal-instrumentaalansambel Regatt.

Juubelipeo ajal on kõigil võimalik vabaõhumuuseumi tasuta külastada. Kaasa palume võtta piknikutekk ja –korv. Riietus võiks olla ilmale vastav ja kolhoosiajastu hõnguline.

Juubilaridele palume lilli mitte tuua, kuid kui on kingitegemise soov, võtab muuseum heameelega vastu põnevaid endisaegseid esemeid, millega rikastada oma kogusid. Samuti on võimalus pista väike toetus meie „annetuste mannergusse”.

1980. aastal, kui tähistati S. M. Kirovi nimelise Näidiskalurikolhoosi asutamise 30. aastapäeva, avati selleks puhuks Pringi külas asuv Viimsi Vabaõhumuuseum, toonane kolhoosi muuseumi vabaõhuosakond. Täna kuulub Viimsi Vabaõhumuuseum SA Rannarahva Muuseum koosseisu ja on kujunenud üheks suurimaks ja tuntuimaks Viimsi külastusobjektiks nii turistide kui kohalike elanike hulgas.