Ball täitis oma suurima eesmärgi - koguda raha MTÜ Viimsi Invaühingu erivajadustega lastele, et saata nad 2012. aasta suvel delfiiniteraapiasse. Oma väga suure panuse heategevusse andsid koos peokülalistega Viimsi Kooli algklasside õpilased ja nende vanemad, kes omatehtud küpsetiste ja käsitööesemete müügiga kogusid kokku 2602 eurot. Raha andis balli avatseremoonial invaühingule pidulikult üle Viimsi Kooli klassiõpetaja Marge Tammiste. Viimsi Invaühingu erivajadustega laste toetuseks on kogu aasta vältel raha kogunud Carmen Catering ja nende esindaja andis ballil üle toetussumma 3114 eurot. Peaesinejatele lisaks oli ballil veel palju toredaid artiste.

Peale MTÜ Viimsi Invaühingu esinaise Jana Skripnikovi, Viimsi Keskkooli direktrissi Leelo Tiisvelti ja Viimsi vallavanema Haldo Oravase avasõnu astusid lavale Viimsi Huvikeskuse laulustuudio lapsed (juhendaja Ita- Riina Pedanik ) koos Viimsi Invaühingu lastega, esitades mitu ilusat muusikapala ja vesteldes delfiinidest. Avavalsiks astusid lavale Laura Põldvere ja Andrus Kalvet ning neile järgnes Helen Randmäe koos kitarrist Karl Kanteriga. Õhtu jooksul oli mitu värvikat etteastet ka Viimsi Koolilt - kooliteater esitas lõigu muusikalist "Grease" ning huumoriprogrammi, milles osalesid nii õpetajad kui õpilased. Lausa maagiliselt mõjus suur ilutulestik, mida saatis noortest trummaritest koosnev grupp Trumm- It. Vahetult enne keskööd astus lavale tantsutrupp Solas.

Meeleolukat õhtut juhtisid Krista Lensin ja Eero Spriit. Lisaks suurepärastele esinejatele said külalised õnne katsuda loteriis ja teha pakkumisi oksjonil. Nii loterii kui ka oksjoni tulu läks Viimsi erivajadustega laste delfiiniteraapia toetuseks.

See tore heategevusball, mis pakkus palju külalistele ning oli suureks abiks Viimsi Invaühingu lastele, sai teoks ainult suurepäraste toetajate abiga. Ball poleks sellisel kujul teostunud, kui ei oleks olnud suurt hulka vabatahtlikke, kes kogu korralduse ja ettevalmistuse enda õlule võtsid, samuti lahkeid firmasid, kes aitasid.

Peolaua eest hoolitses OÜ Sinu Personaalkokk, kellele olid abiks hotell Olümpia peakokk ja sous chef ning Tallinna Teeninduskooli TEKO õpilased. Maitsva tordi valmistasid Radisson Blu Hotell Olümpia kondiitrid.

Suur tänu kõigile esinejatele, balli korraldajatele, abilistele ning õhtujuhtidele, kes olid valmis aitama ja tegema kõike lihtsalt heast südamest erivajadustega laste toetuseks, tasu saamata. Täname kunstnikke, kes oksjonile oma töid annetasid, ning ballikülalisi, kes pidasid vajalikuks ballikutse lunastada ning anda sellega oma panus heategevusse.

MTÜ Viimsi Invaühing tänab:

Radisson Blu Hotell Olümpia, Maag Grupp, Vicinau Eesti OÜ, Nordfood OÜ, Altia Eesti, Karia OÜ, Reaton, Jungent Eesti OÜ, Farwell Kaubanduse OÜ, Kesarol OÜ, Loodus Invest AS, Riinu Rätsep ja tema meeskond, Juha Rantanen, Tiia Kaur-Rantanen, Merike Hindreus, Fertilitas, Aina Saarma, Aleksandr Skripnikov, Maire Mölder, Lauri Pihlak, Mart Felding, Rauno Laht, Külli Talmar, Jaan Kolberg, Kalle Erm, Margit Võsu, Martin Siiman, Sander Mikk, Marten Randma, Eeva-Liisa Puidet, Merli Kesküla, Marlene Timmi ja Kristel Leppmets, Hilja Hallaste, Tiina Pukk, Jajaa OÜ Koopiakeskus, Epp Orula, Rein Jõhvikas, Kätlin Puhmaste, Tõnu Toomeoja, Viimsi Lions Klubi, Tarcona ja hr Andres Kukk, Viimsi Kool, Leelo Tiisvelt, Viimsi algkooli õpilased, õpetajad ja vanemad, Isku ja hr Riho Lass, Viimsi Peokeskus ja Lauri Viikna, Jüri Arrak, Epp-Maria Kokamägi, Alari Kivisaar. Horeca Service, Viimsi Market, Helle Põld, Meriton Spa, Tallink, Privileg Day Spa, Kristina Valdner, Villa Thai, Viimsi Spa, Viimsi Vesi, Eesti Nuku- ja Noorsooteater, ilusalong Elegance, Sushi Cat, Velospets, Tampe Toit OÜ, Jüri Peetson, Orhidaalia, Ave Lauren Kriisa, Shi-Shi, AlcoExpress ja Ingrid Ehaver, Ruf, Fotomees, Jussi Õlletuba ja Virve Hansar, Harmoonikum, Uniprint, VAT Teater, Helmehaldjas, Ajakirjade Kirjastus, Cum Laude Kirjastus, Rõõmustuudio, Petrone Print.

Taaskohtumiseni 2012. aasta jõulukuul!