Talikrossi teisel etapil, kus ja­gati välja ka Eesti meistrivõistluste medalid talikrossis, teenisid pronks­medalid Karl-Arnold Vendelin (M16) ja Kristen Kivistik (M18) ning juunioride sõidu lõpetas nel­jandana Gert Kivistik. Elva Tali­krossi kokkuvõttes võtsid kindlad võidud Karl-Arnold Vendelin (M16) ja Gert Kivistik (M18). Vikole kindlustas kaksikvõidu Kristen Kivistik.

Teiste poiste kohad kokku­võttes: M12 - 6. Sten Lehemets; 10. Valdek Meier. M16 - 12. Janar Juss; 16. Jannar Juss.

Maanteesõidu hooaeg avati Rein Taaramäe Jalgrattaklubi poolt korraldatud Tartu Kriteeriumiga. Suurepärase sõidu tegi Mart-Anton Vendelin, kes kohe stardist teiste eest põgenes ja finišini püüdma­tuks jäi. Kolmas oli Karl-Arnold Vendelin ja neljas Janar Juss. Sama edukalt esinesid ka juunioride klassi kuuluvad Kristen ja Gert Kivistik, kes said vastavalt 1. ja 3. koha.

Nädal hiljem anti start Eesti meistrivõistlustele kriteeriumis, mil­le esimene etapp toimus Kuressaa­res. Võimsa sõidu tegi Kristen Ki­vistik, kes noppis vahefinišitest kõi­ge kõrgemaid punkte. Kuigi võistlus katkestati raske kukkumise tõttu kuus ringi enne finišit, siis arvestati kõiki saadud punkte ja selle tulemu­sena kuulus avaetapi võit Kristenile. Gert Kivistik lõpetas sõidu pea­grupis ja jäi 8.-22. kohta jagama. M16 klassis jäi napilt esikolmikust välja Karl-Arnold Vendelin, kes sai neljanda koha. Sama sõidu 11. koha sai Mart-Anton Vendelin ja 14. koha Janar Juss. Sten Lehemets oli M12 arvestuses kuues.

Järgmistel nädalatel peetakse tänavasõitude järgmised etapid ja klubi juunioridel seisavad ees rah­vusvahelised võistlused Poolas ja Tšehhis Eesti rahvuskoondise särgis. Juba 2. juunil võõrustame rattureid XV Vändra Rattarallil, kuhu oota­me ka kohalikke harrastajaid ja spordihuvilisi, sest tegemist on rah­vaspordiüritusega, kuhu on oodatud kõik! Kõik sadulasse!