21.06. selgitati Eesti meister grupisõidus MJ klassis. Võistlus­maa pikkuseks oli 117,6 km, esi­koht läks CFC klubi sõitjale Oskar Nisule, teise koha sai meie klubi sõitja Kristen Kivistik (VIKO) ja kolmas oli Raimo Johanson (KJK). Tublilt esines ka Gert Ki­vistik, kes sai 9. koha.

22. juunil Eesti meistri selgita­misel grupisõidus eliitklassis või­dutses Astana meeskonna rattur Tanel Kangert. Üsna raske, 168 km pikkuse trassi algfaasis põgenes peagrupist 10-meheline seltskond, kus sees ka enamus suurfavoriite. Mõnda aega sõideti koos, kuid sõidu lõppfaasis läks jooksikute grupp pooleks ning ette jäid Ta­nel Kangert, Rein Taaramäe ja Gert Jõeäär. Peagi suutis Kangert ka viimased kaks meest seljataha jätta ning võitis meistrikulla uhkes üksinduses, teisele kohale jäi Gert Jõeäär (CFC) ja pronksmedalile sõitis Rein Taaramäe (COF).

10.06. peeti FILTER-maantee­karikasarja kolmas etapp Väike-Maarjas. Võisteldi pikal (99 km) ja lühikesel (44 km) distantsil. Pika­maasõidu võitis Kristen Kivistik (VIKO). Lühemal distantsil oli meie omadest parim Karl-Arnold Vendelin 5. kohaga.

Nüüd ootavad Viko rattureid ees noortetuurid ja neid mahub juunikuusse koguni kaks: Tartu noortetuur ja Urumarja velotuur.

Sportlikku suve!