See selleks. Infoleht ei olegi minu ar­vates see koht, kus end välja elada ja tõestada, kes meist on õigem ja parem vallakodanik ning kelle koduvald siis Luunja ikka on. Selleks on teine koht ja aeg ning sinna on ka pealkirja konteks­tis veel pisut aega. Küll pean oluliseks rõhutada, et vallavolikogu koosneb kol­meteistkümnest mõtlevast inimesest. Kui kõigi meie mõtted ja ettepanekud (ja neid on olnud omajagu) kirja panna, siis klassikuid parafraseerides „läheks issanda päike enne looja", kui sellega ühele poole saaks. Ja ka ei tee volikogus otsuseid mitte üks ega kaks inimest, vaid neid teeb ikka volikogu enamus.

Sestap ei hakka ma siinkohal tõestama, et ma pole kaamel. Nagu pole kaamelid ka kõik teised, keda Saar oma artiklis „meeles peab". Leian, et Luunja vald on piisavalt väike selleks, et me kõik saak­sime vajadusel üksteisega, sh volikogu liikmetega, ühendust võtta ja küsida, et mis ja miks. Lisainfot sisaldavad ka volikogu istungite protokollid, mis on valla veebilehe kaudu kättesaadavad. Ja et volikogu istungid on avalikud, on kõik huvilised alati oodatud kuulama-jälgima, mis siis istungitel tegelikult toimub. Igal juhul on mõistlik oma arusaamise kujundamisel valla toimi­misest ja juhtimisest tugineda enamale infole kui infolehes Heino Saare kirju­tatud artikli(te)le.
_____________________________________________________

ÕIENDUS

Kodu Uudiste veebruarinumbris il­mus Heino Saare kirjutis „Luunjas kõlas avapauk 18. oktoobri valimis­teks".

Kahetsusväärselt on pealkirja sattu­nud faktiviga. Tegelikult toimuvad kohalikud valimised 20. oktoobril k.a. Ühtlasi vabandame Viktor Muuli ees, kes ei saanud võimalust omapoolseid seisukohti samas lehe­numbris avaldada.

Toimetus