Osalesime 5.-7.klassi meeskonnaga koolinoorte korvpalli meistrivõistlusel, kus saavutasime kuue põhikooli seas 2. koha. Markus Aedla oli meie võistkonna osavaim korvikütt.

4.-6. klassi rahvastepallivõistlusel jäime 8 kooli arvestuses 5. kohale. Kabe MV-l olid meie edukaimad Jarmo Aedla (9. kl) 4. koht ja Anete Düüna (8. kl) 5. koht.

9. detsembril algas kooli traditsiooniline tervisenädal, mille avakülaliseks kutsusime 2005. a vilistlase Kaupo Arro. Kaupo rääkis õpilastele kaasahaaravalt oma poksi juurde ja tippu jõudmise loo.

Oli huvitav teada saada, et olles hetkel vaid 22aastane, on ta kolmekordne Eesti meister (kuni 75 kg), käesoleva aasta Balti riikide meister, kuulub Eesti poksikoondisesse, kuid treenib valdavalt üksi ning teeb ka treeneritööd Rapla ühisgümnaasiumis. Kaupol seisavad ees võistlused, mille kaks esimest pääsevad Londoni olümpiamängudele. Soovisime kogu kooliga talle palju edu.

Kaupo jättis õpilastele olulise sõnumi: kasuta juba kooliõpilasena iga võimalust, et oma keha ja tahet treenida, sest see avab sulle tee laiemate valikute ja huvitavama elu poole.