20 262 ruutmeetrise kinnistu hoonestusõiguse alghinnaks on 80 000 eurot ning lepingu tähtajaks 50 aastat.  Seoses Viljandi Huvikooli tehnikaringiga, kehtib kinnistul tähtajatu leping MTÜ Viljandi Vee- ja Motospordikeskuse kasuks, mis hõlmab kinnistul paiknevaid ruume kogupindalaga 70,2m2. Hoonete üleandmise kinnistu ostjale toimub hiljemalt 1. juuli 2014.

Viljandi abilinnapea Ardo Agasilla sõnul ei kujune tehnikaringi paiknemine antud kinnistul takistuseks, kuna üheskoos on leitud lahendus uutele ruumidele. ,,Oleme tehnikaringiga olukorda arutanud ning koos leidnud, et ring on võimalik ümber kolida piirkonnas asuvatesse garaažidesse,'' ütles Agasild ning lisas, et garaažide ees on ka maaala, kuhu saab luua uue harjutusraja.

Pakkumisi kinnistule oodatakse märksõnaga Riia 66 hiljemalt 28. jaanuar kell 10 Viljandi Linnavalitsuse sekretäri kätte aadressil Linnu tänav 2, Viljandi linn või saadetuna samaks tähtpäevaks posti teel samal aadressil. Pakkumise täpsem informatsioon on leitav Viljandi Linnavalitsuse kodulehelt.

Möödunud aasta mais toetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) Männimäe tööstusala arendusprojekti ühe miljoni euroga, mille abiga rajati läbimurre Riia maanteele ning arendati piirkonna taristut. Logistiliselt heas asukohas tööstusmaa reservalade hõivamise ja ettevõtete laienemise tulemusel luuakse 2016. aastaks 133 uut töökohta.