Simman suveaias kestis hilisõhtuni. Saatemuusikat tegid pillimehed Tuhalaanest, Kärstnast, Karksi-Nuiast ja Pilistverest. Korraldatud väikeses mälumängus esitati küsimusi TeateTantsu ja Mõisaküla kohta.

Viljandimaalaste lõpulõiku tantsinud Mõisaküla rühmade „Vaprakesed" ja „Ütenkuun" tantsupaarid poole simmani pealt Valga-Uulu maanteele Pärnumaa piirile. Seal võtsid nad tantsujalu üksteiselt vastu teatepulgaks olnud sümboolse puukulbi, mis Kilingi-Nõmme kandis anti hilisõhtul edasi Pärnumaa tantsijatele.

„See oli võrratu kogemus," tõdes tantsurühma „Ütenkuun" liige Evi Oissar, kes koos paarilisega läbis maanteel tantsides umbes kolmsada meetrit. „Kõik möödasõitjad tuututasid autosignaale, inimesed olid tulnud jalgratastel lippe lehvitama, nii paljud elasid meile kaasa," meenutas TeateTantsu osaline. „See polnud üldse väsitav, oleks võinud veelgi tantsida," arvas ta.

Ka Evi Oissari rühmakaaslane Gea Rebane oli seda meelt, et võinuks veel teistki lõiku tantsima minna. „Saatemuusika oli küll meile võõras, aga kokkuvõttes mulle kõik väga meeldis," jäi ta ettevõtmisega rahule.

TeateTantsu korraldas Eesti rahvatantsu ja rahvamuusika selts, et populariseerida rahvatantsu ja -muusikat ning motiveerida tantsijaid, muusikuid ja õpetajaid rahvakultuuriga tegelema. See oli ühtlasi üks „Kultuuripealinn Tallinn 2011" projekte.