Tantsupeo rongkäik alustas pärimusmuusika aida juurest, läbi kesklinna maavalitsuse ette, kus toimus suur ühistant­simine. Osalejaid oli palju ja nii ei õnnestunudki korraga näha rongkäigu pead ja saba, ikka kadus neist üks nurga taha. Ja kui see ligi 1300 pealine „rong" Kägara-tantsuga tantsuplatsile kogunema hakkas oli küll tunne, et kõik me sinna tantsima ei mahu. Kuid nagu öeldakse, häid lambaid mahub ikka palju ühte lauta, nii oli ka meil piisavalt tantsu­ruumi ja kõik 15 pärimustantsu said hoogsalt läbi tantsitud. Nagu pärimustantsude puhul ikka, oli paljudel rühmadel oma kandi tantsud „kaasas" ja nii oli tantsijatel ja kaasa­elajatel võimalus vaadata kümneid tantse rohkem kui otse­selt kavas oli. Koos tantsisid memmed-taadid ja mudilased, noored energilised neiud ja noormehed, emad-isad ja vana­emad-vanaisad. Ja millised põnevad talvised kostüümid - li­saks uhketele pikk-kuubedele olid mitmed rühmad teinud rahvuslikud pleedid ja mütsid, sallid ja sokid, rääkimata triibuseelikutest ja põlvpükstest.

Tantsupeo järgsel simmanil pärimusmuusika aidas tegi fan­tastilise etteaste rahvatantsurühm Austriast. Siin oli mida vaadata ja imetleda.

Meie tantsurühm peab sel kuul oma esimest sünnipäeva. Ja rõõm on tõdeda, et alustanud seitsmele tantsupaarile tuli sügisel lisa ja meie fantastilisel juhendajal Annelil jätkub energiat juhendada nii esimesi samme tegevaid „karusid" kui „vanu tantsulõvisid". Meie toredas rühmas tantsib het­kel seitse paari „vanaisadest lastelasteni". Ja oma tantsulus­ti jagame märtsi alguses Tartumaa talvisel tantsupeol ning kõik olete oodatud Tartumaa tantsupeole 9.juunil Raadile. Ja meie mõtted/tantsud vaatavad vaikselt ka juba järgmise aasta tantsupeole.

Kel soovi ja tahtmist, on alati meie tantsurühmas tere­tulnud.