"See poleks Raido suhtes aus, sest Eesti meistrivõistlused tulevad nädal peale MMi ja ta ei saaks harjutada," leidis Indrek Zilensk. Ka hiljem künniseltsi juhatusel tekkinud plaan leida täiesti uus traktor, ei ahvatle künnimeest.

"Minu kindel tahe on minna Prantsusmaale oma adra ja tuntud traktoriga. Sellega ma tean, mida teha, kui on vaja atra 5 cm siia- või sinnapoole reguleerida. Teen seda nii, nagu oskan. MM pole eksperimenteerimiseks," kinnitas Indrek Zilinsk, kes täiustab praegu töökojas oma võistlusatra. "Pealegi on selle traktori pärast nii palju vaeva nähtud." Helme kutsekooli kasvandik Indrek Zilensk on võistelnud ühe ja sama traktoriga MTZ82 alates 1996. aastast.

Veel septembri algul pani Valgamaa kutseõppekeskus, kellele kuulus Indreku künnitraktor, selle enampakkumisele ning ei lubanud masinat künnivõistlustel kasutada. Õnneks päästsid Olustvere TMK juhid Arnold Pastak ja Riho Kala traktori oksjonist. Ühele koolile mittevajalikuks osutunud traktor anti üle Olustvere ametikoolile. Sangaste valla osaühingus Kesa Agro töötav Indrek Zilensk jõudis õigel ajal traktorile adra järele seada ja Olustveresse võistlustele kündma.

Traktor ja ader on künnimehe käe järgi ja esikoht tuli vaatamata tänavusele vähesele harjutamisele. Valgevene Minski traktoritehasest 1990. aastal välja lastud MTZ82 on MM-il ilmselt omaette vaatamisväärsus.