Ei läinud palju aega, kui teeäärse söögikoha olid omaks võtnud sajad teelised, rändajad, autojuhid. Hakati peatuma tervete peredena. Nende kaudu kandus sõnum iselaadi toitudest ja nende gurmaanlikest võludest üha kaugemale.

Rõmeda küla serva peale oli kerkinud hea külastatavusega einestamiskoht, mis kannab nime: Rõmeda šašlõkibaar „Artur". Seda võiks nimetada ka söögikoha pidaja Nersesjani pere toitlustusettevõtteks.

Kõigele sellele aluse panija Vladimir Nersesjan on juhtimise ja majandamise 'ohjad' poja Arturi hoolde usaldanud. Silmaga on näha, et toitlustusäril on minekut, ruume kipub nappima. Seepärast on käimas ehitustöö, et äripinda ja lisaruume juurde saada. Populaarsus ei ole tulnud iseenesest. Terve pere on pidevalt töösse rakendatud.

16. augustil tähistas ettevõte 5. sünnipäeva. Oli pidu, tulid külalised, esines ansambel - ja nagu igapäevaselt, nii ka sel päeval vooris aina uusi ja uusi teelisi einestama. Rõmeda külavanem Ene Kiirkivi, kel naabritega head suhted, on oma abikäe neile ulatanud. Siia tuleb lisada, et kuigi on tegemist Bakuust pärit armeenia perega, on nad aastatega siia oma juured kasvatanud. Nooremad õpivad eesti keelt ja suhtlevad laialdase klientuuriga vabalt ja heal tasemel.

Olgu varajane hommik või udune ööhämarus, ikka immitseb Arturi baari köögipoolelt suitsutomu ning välejalgsed näitsikud kannavad tulikuumi lihavardaid maja ees laudade taga istuvatele külastajatele.

Samas on külaliste lapsed juba hõivanud kogu „autopargi" värvikirevad sõidukid või lahutavad meelt batuudil. Lastest peetakse selles ettevõttes väga lugu.