Mardilaupäeval võttis lasteaed vastu mehiseid marte ja vanem lasteaiarühm "kollitas" nooremaid ja õnnetas raamatukogus ning oma-aiaköögis. Täname vanemaid vahva kaasapanu eest, mis keha kattis ja suu magusaks tegi.

Isadepeod möödusid meil isade seltsis. "Päikesekiired"(1,75-4a) kinkisid oma isadele pisi-pisikese kontserdi, omatehtud kaardi, pehme pai, kõva kallistuse ja võimaluse koos oma lapsega rühmas natuke mängida. Rannakarbid teavitasid tänukingiga perepeol pere tugevamaid pooli sellest, et on Issi väikesed päikesed, lisaks laulsime, luuletasime ja viskasime kerget tantsujalga ning mängisime rühmas.

Ühel ootamatul päeval terve lasteaed tegi läbi 112 õppuse, et omada kogemust, kuidas evakueeruda tuleohu korral. Kuuldavasti oli nii mõnelgi sellest päevast midagi õppida. Juba nädala pärast oli aga oodata Rannakarbi kooliminejatellastel Tuletõrjekoer Nublu külastust, paraku kutsa ise ei saanud tulla kuna oli öösel tööl ja seega väga väsinud. Tuli meeldiv tädi, kes ise rääkis kõigest olulisest ja tervele rühmale, kõik said värviraamatu tähtsate tõekspidamistega.

Kadrilaupäeval jooksid lasteaia nii suured kui väikesed Kadritütred ringi. Nooremad külvasid õnne lähemale, seega vanema rühma lastele ja vanemad Kadrid jooksid õnne viima koolimajaperele ja memmede juurde Tahku Taresse. Täname eakateklubi, "Elurõõm" kutse eest, Teie juures oli pehme ja soe olla! Lapsevanemaid täname jällegi ilusate kadririiete eest, mis lastele kaasa pandi ja kommide eest ka tänud.

Sel aastal viivad meil kahe rühma ühiseid esmaspäevahommikusi küünlasüütamisi läbi päkapikud Päka ja Paula. Loodetavasti kohtame neid ka käsitööpäeval ja piparkoogipeol.

Lõpetuseks tahame jõulueel öelda tänusõnad Päikesekiirte Emma ja Rannakarpide Markuse, Märteni ja Marianni vanematele laste meisterdamist rikastavate kivi ja pabermaterjali ja ruumi/kuusekaunistuste ning kõikvõimalike mänguasjade eest.

Oleme tänulikud vanematele, et meie üleskutsetele tuua vaatamiseks perepilte või vanu asju jms, Te reageerite positiivselt. Nii me koos oma järeltulevat põlve harimegi. Ja me ei unusta ka iseendid tänada, et toome seda vajalikku, mida võiks minna laste tarvis.

Ees ootavad meid jõulutegemised ja peodki on varsti käes. Käitume siis kõik kenasti - on ju päkapikkude aeg!