Koos sporditi ühel kenal päeval - vanem rühm jooksis ümber lasteaia ja Päikesekiirtega (2-4a) koos, ühendvõistkondadena, orienteeruti lasteaia õuealal. Võistluse lõpus said kõik lapsed omale diplomi ja ka oma naerusuu tehti peale pingutust magusaks.

Oktoobri teisel nädalal tähistasid Rannakarbid ja Päikesekiired üheskoos leivapäeva. Juba mitu aastat on leivapäeva raames ise leiba küpsetatud. Seegi kord pandi küpsetuseelsel päeval leivatainas hapnema ning järgmisel päeval segati juurde meelepärased lisandid (kõikvõimalikud mõnusad seemned) ning saadi osa leivataigna kastmise (sõtkumise) raskest tööst. Asjaga haakus väga kenasti ka septembrikuine käik Pihlaka tallu, kus meil oli võimalik käsikiviga jahu jahvatada. Kõik need kogemused andsid lastele aimu, kuivõrd suure vaevaga on leib lauale jõudnud ning miks on see nii austust vääriv toiduaine. Päeva kõrghetk oli mõnusat küpsetuslõhna tulvil lasteaiamaja ja täitsa oma käega vormitud leivakaku maitse suus.

Päikesekiired tähistasid ettelugemispäeva, Rannakarbid loevad ka ette, aga novembris. Rannakarbi rühmas on alustanud tööd poiste käsitööring ja tüdrukud õpivad samal ajal õrnema soo meelistegevusi. Nii see elu kord on, et muudkui õpi, õpi, õpi ja kõik ongi selge ...

Ilusa sügise jätku!