Üheksa võistkonna konkurentsis olid edukamad Noorte Kotkaste Valgamaa maleva noorkotkaste võistkond. Teisele kohale tulid Alutaguse maleva ja kolmandale kohale Viru maleva noorkotkad. Tublilt esinesid ka Harju maleva noorkotkad, kes võistlesid sel aastal väljaspool arvestust. Võistkonna koosseisus oli ka Loksa rühma noorkotkas Kristjan Tarning.

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili külastas võistlust kahel korral, andes võistluse käigus noorkotkastele häid soovitusi ning osaledes võistluse lõppedes autasustamistseremoonial. Kaitseliidu ülem rõhutas noorkotkaste tegevuse olulisust. Isamaaline tegevus aitab kasvada noortel tublideks kodanikeks ning noorkotkana saadud teadmised ja oskused on vajalikud tulevaseks eluks. Õpitu omakorda aitab mõista, et kõiki inimesi, sõpru, sugulasi ja ka võõrast inimest, tuleb austada ja neid tuleb alati aidata. Kõige suurem tunnustus oli teiste malevate noorte ja nende täiskasvanud esindajate tagasiside. Ka ilus ilm soosis meie võistluste kulgu.

Suur-suur tänu inimestele, kes olid meile erineval moel toeks ja abiks. Suur tänu Loksa Gümnaasiumile ja õpetajatele: Valvi Joaväli, Linda Kask, Uku Vilson, Arvi Soolind, Kuldar Pärn ja Aarne Idavain. Suur tänu Loksa kooli kokkadele, kelle maitsvad toidud täitsid meie kõhtu. Suur tänu Loksa Päästekomandole ja päästjatele Jaan Paesüld ja Jaak Suursaar. Suur tänu meie sõbrale Helenile. Suur tänu Loksa ujulale ja Lahemaa Mereklubile. Meie siiras tänu kuulub meie endistele ja praegustele kodutütardele ja noorkotkastele ja kõigile Loksa Gümnaasiumi õpilastele ning meie vabatahtlikele rühmajuhtidele, kes need 3 päeva aitasid seda üritust korraldada. Ilma kõigi Teieta ei oleks seda võistlust korraldada saanud. Aitäh!