Viive Rosenberg edastas ühe vallakodaniku küsimuse: kas turismimessil jagatud Saku valla infovoldikute ristsõna lahendajate vahel on auhinnad loositud. Vallavanem Kuno Rooba vastas, et loosimise viis läbi vallavalitsuse komisjon, võitjatega on ühendust võetud ja auhinnad, Saku valla meened, üle antud.

Vallavalitsuse finantsteenistuse juht Evelin Normak informeeris sihtotstarbeliste vahendite kasutamisest: 2011. aasta eelarve tuludesse lisati Harju Maavalitsuselt Saku valla alaealiste komisjoni töö korraldamiseks ja alaealiste mõjutusvahendite seaduses sätestatud mõjutusvahendite kohaldamiseks laekunud 1025 eurot ja suurendati samas summas sotsiaalhoolekande kulude eelarvet ning kehalise kasvatuse ainekavas oleva algklasside kohustusliku ujumise algõpetuse läbiviimiseks laekunud 1211,45 eurot ja suurendati samas summas Saku Valla Spordikeskuse kulude eelarvet.

Otsustati kehtestada osaliselt detailplaneering Saku alevikus Sepa II (uus nimi Sepa) kinnistul: planeeringuga moodustatakse kolm elamukrunti ja üks transpordimaa krunt ning määratakse ehitusõigus kolme korterelamu ja tankla rajamiseks.

Munitsipaalomandisse otsustati taotleda Saku alevikus katastriüksustega Viimsi metskond, Tallinn-Lelle 9,827,4 km, Kooli tee 2, Jaama tänav ja Jaama tn 2 piirnev maa-ala ligikaudse suurusega 3870 m2. Tegemist on valgustatud suusa ja terviseraja naabruses oleva maaga, mida vajatakse parkimise, suuskade hoolduse jmt korraldamiseks. Maaüksuse sihtotstarve on sotsiaalmaa, alaliik üldkasutatav maa.

Munitsipaalomandisse otsustati taotleda Tõdva külas Tõdva-Hageri teega piirnev katastriüksuste Proosa ja Milkopi vaheline maa-ala ligikaudse suurusega 491 m2 ning Tallinn-Rapla-Türi maanteega piirnev katastriüksuste Tõdva kauplus ja Milkopi vaheline maa-ala ligikaudse suurusega 692 m2. Maaüksustele rajatakse kergliiklustee, sihtotstarve on transpordimaa.

Saku Vallavalitsusel lubati välja kuulutada Saku Gümnaasiumi, Saku Muusikakooli ja Saku Valla Spordikeskuse administraatori-, puhastus- ja garderoobiteenuse riigihange. Leping maksumusega kuni 400 000 eurot sõlmitakse perioodiks 1.09.2011-31.07.2014.

Saku Vallavalitsusel lubati koolieelse lasteasutuse teenuse ostmiseks välja kuulutada riigihange. Leping maksumusega kuni 160 000 eurot sõlmitakse perioodiks 1.01.2012-31.12.2013. Teenuse osutajal peab olema koolitusluba ning nõuetele vastavad pedagoogid ja ruumid. Tingimuseks on, et lapsevanema poolt kaetava kohatasu ja toiduraha suurus ei või olla suurem, kui kahekordne Saku valla munitsipaallasteaedade kohatasu ja kahekordne toiduraha määr. Teenust ostetakse kuni 30 lapsele.

Otsustati võtta varaline kohustus kuni 61 000 eurot projekti „Saku valla noorte teine kodu" omaosaluse katteks. Haridus- ja Teadusministeerium koostöös Eesti Noorsootöö Keskusega kuulutas välja avatud noortekeskuste, teavitamis ja nõustamiskeskuste ning huvikoolide kaasajastamise projektide lisavooru. Saku Vallavalitsus esitab taotluse Saku Valla Noortekeskuste tööks vajaliku taristu korrastamiseks ja soetamiseks. Taotletav summa on 958 700 eurot. Kohustus võetakse tingimusel, et projekt rahastatakse, 2012. aastaks, projekti lõpptähtaeg on 31. august 2015.

Saku Vallavolikogu eelarvekomisjoni koosseisust arvati välja vastava sooviavalduse esitanud Marek Linnutaja. Uueks liikmeks valiti Mait Soasepp.

Sõprussidemete arendamise eesmärgil 30.04-05.05.2011 Jaapanisse Saku sõpruslinna lähetatava delegatsiooni juhiks määrati volikogu esimees Marianne Rande ja liikmeks volikogu esindaja Viive Rosenberg. Delegatsiooni kuuluvad veel vallavanem Kuno Rooba, vallavalitsuse liige Toivo Alasoo ning ehitus- ja planeerimisteenistuse juht Maire Laur.