Nii laste kui täiskasvanute üheks lemmikkohaks laadal oli miniloomade näitus.

Kauplejaid oli kokku tulnud üle kolmekümne. Müüdi nii käsitöid kui talutoodangut. Laadal töötasid õpitoad: nahast käepaelte valmistamine, nahast kinkekarpide valmistamine ja lilleseade.

Juba paar nädalat varem korraldasime lastele joonistusvõistluse, milles osales 19 last ja nende joonistustest oli laadaplatsil üles pandud näitus.

Lapsed said ratsutada ja batuudil hüpata ning osaleda erinevatel võistlustel. Toimusid ka võistkondlikud teatevõistlused täiskasvanutele ja laada rammumehe väljaselgitamine. Võnnu väljanäitus-laada rammu-meheks sai Ivar Hindriksoo.

Kultuuriprogrammis esines kohalik rahvatantsurühm Kaera-Marid, kes laadalisedki kaasa tantsima pani. Päeva täitis mõnusa muusikaga lõõtsamees Valju Kasuk. Krabi Külaselts esitas etenduse "Kepp ja küla".

Soovijatele pakkusime tasuta laadasuppi. Ei puudunud ka laadaloterii.

Siinkohal tahabki korraldusmeeskond (Margus Vaino, Tiina Puurmaa, Ilona Tarkonen, Ergo Kaldjärv ja Anu Hillermaa) tänada kõiki , kes laada kordaminekule kaasa aitasid nii nõu kui jõuga. Eriti suured tänud Andres Olvikule, Jaan Reinholdile, Richard Võikarile, Aivo Teralile, Raivo Pollile, Jaanus Avistele, Tõnu Hillermaale ja Rein Otsale, kes olid nõus oma vana põllumajandustehnikat laadal eksponeerima.

Väljanäitus-laada toimumist toetasid Kohaliku Omaalgatuse Programm, Eesti Kultuurkapitali Tartumaa Ekspertgrupp, Võnnu Vallavalitsus ja Võnnu LMS Lõoke.