Võnnu NoorteTeater ootab enda hulka kõiki 8-12 klassi õpilasi lavajulgust proovima. Ka väikestele (1-7 klass) hakkab toimima näitering. Plaanis on käima lükata tehnikaring, kus noor saab rakendada oma tehnikahuvi; tuleb meeleolukas naiskoor; Väikeste Ööbikute lauluring; väikestele ja noorte aeroobika, millest võiks kasvada välja mõnus tantsuring. Ka kutsun noori peresid looma PEREKLUBI, võiksime kord kuus koos käia, et ühiseid tegevusi organiseerida (koolitused laste kasvatamisest jne.) vastavalt perede soovidele ja vajadustele.

Muidugi jätkab Viivika juhtimisel nii rahvatantsu segarühm kui ka meie naisrühm Kaera-Marid; alustab Birgiti juhtimisel jälle seltskonnatantsude kursus. Kui on huvilisi, siis väga vahva on luua Võnnu enda näitetrupp. Huvi korral pöördu julgesti, sest juba 3-4 inimest võivad suure asja ära teha. On vaja vaid tahtmist! Võimalused meie kultuurimajas selleks on suurepärased! Milline lava ja milline akustika!

Esimene hooaega avav tantsupidu on 9. oktoobril algusega kell 21.00. Tantsuks mängib ans. GÜNF. Aga – meeleolu ja krutskeid pakuvad kohalikud sädeinimesed ise, tehes nalja, tantsu, laulu ja huumorit......kõike saab nautida ainult kohale tulles! Teine tantsuõhtu on 13. novembril, kui mängima on kutsutud ans. Nukker Kukeke!

Osa saab ainult osalemiserõõmuga. Selleks, et teada, millal ja mis toimub hoia end toimuvaga kursis: vaata kodulehte.