Kui olin Viljandi Kultuurikolledži ära lõpetanud ja vaatasin ringi, siis teadsin südames, et tahan koju tagasi minna ja miskit ära teha! Sellepärast sattusingi Põlva valda noorsootööjuhiks. Jõudsin teha koostööd maakonnatasandil noortekonverentside korraldamisega, kui väisata välismaad koolituste ja seminaride pärast. Samuti meeldis mulle vallas 5 aastat õpilasmaleva töörühmade koordineerimine ja maleva rühmajuhiks olemine.

Kuna minu südant soojendavaks teemaks on rahvakultuur siis mõnda aega tegin koostööd Põlva Talurahvamuuseumiga. Armastus paastumaarjapäeva vastu on minusse jäänud kolledži aegsest Ene Lukka õpetusest, Võnnu naised – pange vaim valmis -25. märts on paastumaarjapäev!

Aga siis tuli armastus ja pesapunumine ning riputasin 5 aastaks noorsootöö Põlvas varna ootele ning asusin emakarjääri arendama! Täna on mul kaks armast poega (4 ja 2), hea abielu ja armas kodu teie naabervallas Vastse-Kuustes, Lootvina külas.

Nüüd jääb mul üle aga veelkord tänada Võnnu valda, kes valis mind Võnnu Kultuurimaja juhtima ja annab mulle võimaluse eneseteostuseks. Näen mõnusaid ja suuri võimalusi, mida kõike Võnnus võiks korda saata. Loodan, et mul on piisavalt loovust, julgust, jõudu ja jumal annab ka tervist, et Võnnus kultuuri- ja noorsooelu põnevamaks muuta. Sest mina saan vaid utsitada, suunata, julgustada ja motiveerida, võimalusi pakkuda aga tulema, tegema ja nautima peavad Võnnu kodanikud ikka ise!

Minu kontakt: Marju Marga, 5257058, kultuur@vonnu.ee Võnnu Kultuurimajas näeme :-D